Avengers 2: Ochutnávka soundtracku, nová videa

Avengers 2: Ochutnávka soundtracku, nová videa | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Pro pobavení přidáváme falešnou potitulkovou scénu filmu.

28.4. vychází soundtrack k Avengers: Age of Ultron, na kterém najdeme celkem 28 tracků. 19 z nich složil Brian Tyler (Iron Man 3, Rychle a zběsile 7), 9 Danny Elfman (Spider-Man, Batman). Níže si pak můžete poslechnout hrdinský chorál Rise Together od Tylera. Není to žádná nezaměnitelná věc, která by oslnila svou inovativností, ale jako vzletná kulisa k akčnímu velkofilmu poslouží naprosto adekvátně.

Dále pro vás máme playlist s další řádkou videí. Na prvním místě je potitulková scéna filmu, která před časem „unikla“ na internet. Režisér Joss Whedon definitivně potvrdil, že se jedná o podvrh a ještě jednou zopakoval, že na samém konci titulků tajná scéna není. Ve filmu bude tentokrát bonusová scéna jen jedna, uvedená po části titulků s ústředním hereckým obsazením (tedy na stejném místě, na kterém mají první bonusovou scénu třeba první Avengers). Ale musí se nechat, že jde o podvrh vtipný a dobře udělaný, co říkáte? Spider-Man z videa by podle dostupných informací měl být vystřižený ze záběrů ze Spider-Manovy lunaparkové jízdy.

Dále v playlistu najdete nejnovější featuretty o Ultronovi, ženách filmu - Black Widow a Scarlet Witch a o takzvaných science bros, tedy o Tonym Starkovi a Bruci Bannerovi. Featuretty doplňuje hora TV spotů, kterých vychází tolik, že už jsme ani nekontrolovali, jestli se navzájem nějak neduplikují. Dole v galerii pak na vás čeká několik nejnovějších obrázků.

Avengers: Age of Ultron - falešná bonusová scéna a další videa

Avengers: Age of Ultron - První ochutnávka soundtracku - skladba Rise Together od Briana Tylera

Posted by Fandíme Filmu on 21. duben 2015

Avengers: Age Ultron je epické pokračování největšího superhrdinského filmu všech dob. Potom, co Tony Stark spustí nečinný program pro udržování míru, všechno se pokazí. Největší hrdinové světa, Iron Man, Captain America, Thor, Neuvěřitelný Hulk, Black Widow a Hawkeye, jsou vystaveni obrovské zkoušce a osud planety visí na vlásku. Je právě na nich, aby překazili plány zločinného Ultrona. Dobrodružství celosvětového měřítka bude stát na nelehkých spojenectvích a nečekaných činech.

Robert Downey Jr. se vrací jako Iron Man, Chris Evans jako Captain America, Chris Hemsworth jako Thor a Mark Ruffalo jako Hulk. Společně se Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremym Rennerem (Hawkeye) a podporou Samuela L. Jacksona (Nick Fury) a Cobie Smulders (agentka Maria Hill), se tým musí znovu spojit, aby porazil Ultrona v podání Jamese Spadera, děsivého technologického nepřítele, který je posedlý vyhlazením lidstva. Mezitím se hrdinové musí vypořádat se dvěma novými silnými hráči, Wandou Maximoff v podání Elizabeth Olsen a Pietrem Maximoffem v podání Aarona Taylora-Johnsona. Starý přítel dostane novou podobu, když se z Paula Bettanyho stane Vision. Film napsal a zrežíroval Joss Whedon, produkuje Kevin Feige. Akcí nabitá napínavá jízda vstoupí do českých a slovenských kin 30.4. 2015.

Zdroje: Marvel, CBM, Skype

Galerie: 2

Avengers 2: Ochutnávka soundtracku, nová videa | Fandíme filmu Avengers 2: Ochutnávka soundtracku, nová videa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest