Jurský svět: Zbrusu nový trailer ze světa dinosaurů

Jurský svět: Zbrusu nový trailer ze světa dinosaurů | Fandíme filmu
V otevřeném Jurském parku vypukne chaos, když uměle vytvořený obří dinosaurus unikne ze svého výběhu.

Jurský svět nikdy nebude přelomová záležitost, tak jako Jurský park před dvaadvaceti lety. A tak dělá alespoň všechno proto, aby svět oživlých dinosaurů vyždímal na maximum a naservíroval nám co největší dobrodružnou zábavu. Celá upoutávka tak působí jako z představivosti velkého fanouška původní trilogie. Park je konečně v provozu, plný bezbranných návštěvníků, kteří se samozřejmě s postupující stopáží stanou snadnou kořistí pro hladové, zmatené a podrážděné dinosaury. Chris Pratt je neurvalý drzoun, který vždycky řekne přesně to, co mu zrovna přiletí na jazyk, ale jako správný hrdina neváhá v klíčový moment vzít situaci do svých rukou a postavit se k jejímu řešení čelem.

Zápletka je smrtelně jednoduchá. Pýcha předchází pád, a tak když už si provozovatelé parku myslí, že mají pod kontrolou obtíže, které zničily park Johna Hammonda z "jedničky", zpupně si přivodí svou zkázu sami. Stvoří totiž nebezpečného a hlavně velice inteligentního ještěra, který je posedlý zabíjením a zjevně k němu má předpoklady. Upoutávka slibuje dobrodružné objevování, napětí, akci, ale i mrazení v zádech, které dinosauři dovedli nahánět ve filmech od Spielberga. Upoutávka také ještě jednou potvrzuje, že práce s Raptorem probíhá úplně stejně, jako s jakoukoliv jinou divokou šelmou. Chovatel Owen (Pratt) si ve výběhu s ještěry nikdy nemůže být jistý, jestli ho draví plazi nesežerou, avšak doufá, že si u nich postupně vybudoval takový respekt, že se to nestane. V zuřivém úprku džunglí neběží velociraptoři pod jeho magickým vedením, ale jednoduše jsou z klecí vypuštění ve stejnou chvíli, kdy projíždí kolem, aby měl bláznivý film svůj bláznivý záběr, o kterém budou všichni klábosit.

Jurský svět: Nový trailer

Jurský svět je pokračováním trilogie Jurský park. Děj se odehrává 22 let po událostech prvního filmu, Jurský park (Jurský svět) je už léta úspěšně otevřený pro veřejnost. Diváci však postupně ztrácejí o pravěké tvory zájem, a tak se jim vedení ve spolupráci s genetickými inženýry rozhodne nabídnout ve své pýše uměle vytvořeného, ještě většího a nebezpečnějšího tvora. Ten se ale vymkne kontrole, a tak je třeba park plný návštěvníků urychleně evakuovat. Zach (Nick Robinson) a Gray (Ty Simpkins), synovci ředitelky parku (Bryce Dallas Howard) však zůstali odříznutí někde v hlubinách ostrova. Rázná Claire se s pomocí zvířecího ošetřovatele Owena (Chris Pratt) vydává na jejich záchranu. Režíruje Colin Trevorrow, který napsal scénář společně s Derekem Connollym. Na přípravách se aktivně podílel producent Steven Spielberg. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 11.6. 2015.

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest