Fantastická čtyřka: Druhá upoutávka

Fantastická čtyřka: Druhá upoutávka | Fandíme filmu
Pokochejte se novými záběry z druhé ukázky na reboot Fantastické čtyřky, ve kterých nechybí první pohled na záporáka Dooma.

Tenhle týden zažili fanoušci hollywoodských velkofilmů upoutávkové žně. V pondělí jsme začali Terminátorem: Genisys, pokračovali jsme přes Ant-Mana a Star Wars: Síla se probouzí, až po Batman v Superman: Dawn of Justice. A pořád to nebylo všechno, týden teď uzavírá plnohodnotný trailer na novou Fantastickou čtyřku. Ten odhaluje, o čem bude film pojednávat a ukazuje také podstatně víc samotné hrdiny.

Upoutávka naznačuje, že Reed Richards (Miles Teller) je přesně takový génius, jakého znají čtenáři komiksů od Marvelu. Bude to právě on, kdo pomůže vědcům v Baxterově institutu definitivně prolomit tajemství interdimenzionálního cestování. Jak ale sami můžete vidět, v paralelním světě získají hrdinové své nadpřirozené schopnosti a po návratu na nich začne experimentovat armáda. Nakonec ale zřejmě bude čtveřice jedinou šancí k poražení Victora Doomasheva alias Dr. Dooma (Toby Kebell), na kterém se alternativní dimenze podepsala skutečně nepěkně.

I když je pravda, že Doom se zatím trailerem jenom mihnul. Daleko víc prostoru konečně mají čtyři ústřední hrdinové, kteří v slušném světle předvedou jak svoje schopnosti, tak osobnosti. Mezi Sue Storm (Kate Mara) s Reedem to příjemně jiskří, Johhny Storm (Michael B. Jordan) balancuje mezi neukočírovatelným hazardérem uvolněným frajírkem. Nejméně konkrétní dojmy zatím zanechává Ben Grimm (Jamie Bell), u kterého není z několika záběrů zcela patrné, jestli má být jen zachmuřený, nebo jestli je také hloupý, popřípadě lehce agresivní. Jakmile ale „oblékne digitální kostým“ je z něj slušný Hulk z kamene. Obecně pak potěší, že i přes naléhavou atmosféru se podařilo do upoutávky propašovat i trochu humoru. Film hned působí o něco méně depresivně a čtveřici to nadále stmelí.

Po druhé upoutávce možná nová Čtyřka nepůsobí jakkoliv přelomově a řada elementů je povědomá z jiných filmů, nebo dokonce trailerů, ale v jádru působí sympaticky, rozhodně lépe než starší filmy od Tima Storyho.

Fantastická čtyřka: Druhá upoutávka

Fantastická čtyřka je soudobý pohled na nejstarší superhrdinský tým od Marvelu. Pojednává o čtveřici mladých outsiderů, kteří jsou teleportováni do nebezpečného paralelního vesmíru, následkem čehož dojde k šokující přeměně jejich fyzické podoby. Jejich životy se nezvratně změní, avšak týmu nezbývá nic jiného, než se naučit využívat děsivé nové schopnosti a spolupracovat, pokud mají zachránit svět před bývalým kamarádem, který se změnil v nepřítele. V hlavních rolích hrají Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell a Reg E. Kathy. Scénář: Simon Kinberg. Režie: Josh Trank. Datum české i slovenské premiéry jsou naplánovány na 6.8. 2015.  

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest