Fantastická čtyřka: Oficiální fotka Thinga a dalších

Fantastická čtyřka: Oficiální fotka Thinga a dalších | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Alternativní sestřih traileru se konečně objevil v pořádné kvalitě, režisér komentuje casting ve čtyřech featurettách. AKTUALIZOVÁNO o další fotky.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme další fotku s Thingem a s Reedem Richardsem.

Původní článek: Jedním z hlavních témat čekání na novou Fantastickou čtyřku je pozvolné odhalování podoby Thinga. Ostatní postavy se na fotkách a v trailerech objevují relativně často, nicméně Thing je vytvořený pomocí digitálních triků, a tak zatím zůstával do značné míry našim zrakům ukryt. Nová oficiální fotka tak na muže z kamene nabízí zatím vůbec nejlepší pohled. Oproti gumákovi z Fantastické čtyřky z roku 2005 je to pořádný krok kupředu, co říkáte? Thinga v galerii následuje fotka z paralelní dimenze, ve které hrdinové získají svoje schopnosti, a dále jakési vyšetření, které pravděpodobně následuje po návratu do našeho světa.

Fotky doplňuje playlist, ve kterém najdete již dříve zveřejněný alternativní sestřih traileru a čtyři krátké featuretty. V nové variantě traileru lze zahlédnout letícího Human Torche a Invisible Woman, ve čtyřech featurettách hovoří scenárista Simon Kinberg a režisér Josh Trank o čtyřech představitelích hlavních rolí: O Milesovi Tellerovi (Mr. Fantastic), Kate Mara (The Invisible Woman), Michaelovi B. Jordanovi (Human Torch) a Jamiemu Bellovi (The Thing). Většinu věcí však už oba pánové řekli ve starším komentáři k prvnímu teaser traileru, popřípadě v nejrůznějších rozhovorech.

Fantastická čtyřka: Alternativní trailer a featuretty

Fantastická čtyřka je soudobý pohled na nejstarší superhrdinský tým od Marvelu. Pojednává o čtveřici mladých outsiderů, kteří jsou teleportováni do nebezpečného paralelního vesmíru, následkem čehož dojde k šokující přeměně jejich fyzické podoby. Jejich životy se nezvratně změní, avšak týmu nezbývá nic jiného, než se naučit využívat děsivé nové schopnosti a spolupracovat, pokud mají zachránit svět před bývalým kamarádem, který se změnil v nepřítele. V hlavních rolích hrají Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell a Reg E. Kathy. Scénář: Simon Kinberg. Režie: Josh Trank. Datum české i slovenské premiéry jsou naplánovány na 6.8. 2015.  

Zdroje obrázků: USA Today, EW, Empire

Galerie: 5

Fantastická čtyřka: Oficiální fotka Thinga a dalších | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Oficiální fotka Thinga a dalších | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Oficiální fotka Thinga a dalších | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Oficiální fotka Thinga a dalších | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Oficiální fotka Thinga a dalších | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest