Jurský svět: Jeff Goldblum má mikroskopické cameo

Jurský svět: Jeff Goldblum má mikroskopické cameo | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu první ochutnávka ze soundtracku od Michaela Giacchina.

Už v noci na zítřek režisér Colin Trevorrow a představitel hlavní role Chris Pratt uvedou novou upoutávku na Jurský svět. Než se jí ale dočkáme, dorazila k nám z druhohor zajímavá zprávička. Sociální sítě filmu dál vypouštějí oficiální obrázky, přičemž na Velikonoce se na nich objevila fotka vejce s QR kódem. Fotka odkazuje k hledání velikonočních vajíček (tedy easter eggs hunt), které patří v anglofonních regionech mezi populární tradice. Co je však zajímavé pro nás, hra „na schovávanou“ odhalila novou fotografii. Na té je vyfocená kniha God Creates Dinosaurs (Bůh stvoří dinosaury) od Iana Malcolma, což je postava, kterou v prvním a druhém filmu původní trilogie hrál Jeff Goldblum!

Zatím nemáme nejmenší tušení, jestli se fiktivní kniha objeví i v samotném filmu, nebo jen v rámci propagační kampaně, nicméně je příjemné, že filmaři hledají další způsoby, jak odkázat na původní trilogii. Již dříve jsme se dozvěděli, že se události nového filmu odehrávají na úplně stejném místě, jako úplně první Jurský Park, v návštěvnickém centru nového parku je socha Johna Hammonda, na ostrově stále žije stejný T-Rex a k týmu biologů se opět připojil genetik dr. Henry Wu. Malcolmova kniha je další příjemná perlička, která připomíná, že filmový svět se s dinosaury nesetkává ani zdaleka poprvé. A kdo ví, třeba nakonec některý z herců z původní trilogie přeci jen bude mít ve filmu doposud utajované cameo.

PS: Skladatel Michael Giacchino (Úsvit Planety opic, Mission: Impossible 4, Ratatouille) začal skládat hudební doprovod a podělil se o první ochutnávku:

Jurský svět je pokračováním trilogie Jurský park. Děj se odehrává 22 let po událostech prvního filmu, Jurský park (Jurský svět) je už léta úspěšně otevřený pro veřejnost. Diváci však postupně ztrácejí o pravěké tvory zájem, a tak se jim vedení ve spolupráci s genetickými inženýry rozhodne nabídnout ve své pýše uměle vytvořeného, ještě většího a nebezpečnějšího tvora. Ten se ale vymkne kontrole, a tak je třeba park plný návštěvníků urychleně evakuovat. Zach (Nick Robinson) a Gray (Ty Simpkins), synovci ředitelky parku (Bryce Dallas Howard) však zůstali odříznutí někde v hlubinách ostrova. Rázná Claire se s pomocí zvířecího ošetřovatele Owena (Chris Pratt) vydává na jejich záchranu. Režíruje Colin Trevorrow, který napsal scénář společně s Derekem Connollym. Na přípravách se aktivně podílel producent Steven Spielberg. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 11.6. 2015.

Zdroje: Oficiální Twitter, Oficiální Facebook I, Oficiální Facebook II

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Jurský svět: Jeff Goldblum má mikroskopické cameo | Fandíme filmu Jurský svět: Jeff Goldblum má mikroskopické cameo | Fandíme filmu Jurský svět: Jeff Goldblum má mikroskopické cameo | Fandíme filmu Jurský svět: Jeff Goldblum má mikroskopické cameo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest