Noční běžec: Trailery na novou kriminálku

Noční běžec: Trailery na novou kriminálku | Fandíme filmu
Liam Neeson tentokrát nezachraňuje dceru, ale syna. Seznamte se s jeho novinkou, která se blíží do našich kin.

Liamu Neesonovi nedávno skončila série filmů 96 hodin, což však vůbec neznamená, že by chtěl pověsit kariéru akčního dědy na hřebík. Naopak, a českým divákům to bude chtít dokázat příští týden, kdy má v našich kinech premiéru jeho nový akční film s názvem Noční běžec (v originále Run All Night). V něm Neeson znovu spojil síly se španělským režisérem Jaumem Collet-Serrou, se kterým již natočil jeho předchozí dva filmy Neznámý a NON-STOP.

V nejnovějším filmu hraje vysloužilého irského gangstera, kdysi nejlepšího přítele mafiánského bosse. Hlavní hrdina, momentálně hledající řešení svých životních problémů na dně sklenice whisky, musí znovu do zbraně, pokud chce zachránit svého dlouho odcizeného syna, jenž se dostal do problémů s bývalými zločineckými parťáky svého otce.

Kromě Neesona film disponuje ještě jednou castingovou bombou – hlavního záporáka, mafiánského bosse, nehraje nikdo menší, než Ed Harris (Dějiny násilí, Skála). Syna hlavního hrdiny ztvárnil Joel Kinnaman, kterého jsme mohli vidět v novém Robocopovi.

Scénář k filmu napsal Brad Ingelsby, který je autorem scénáře k filmu Out of Furnace s Christianem Balem a Woodym Harrelsonem v hlavních rolích. Noční běžec má v českých kinech premiéru 16.4., na Slovensku už se skoro měsíc promítá. Zatím se můžete kouknout na naši nálož videí, mezi kterými najdete tři trailery, featurette, a jeden krátký TV spot. Z dostupného materiálu vypadá film jako solidní akční jednohubka. Navíc Neeson je prověřené jméno, a role nelítostného mafiánského bosse je Edu Harrisovi jako šitá na míru.

Noční běžec: Trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest