Padesát odstínů šedi: Vyhrajte audioknihu

Padesát odstínů šedi: Vyhrajte audioknihu | Fandíme filmu
Padesát odstínů šedi ovládlo kina. Pokud chcete znát ještě pikantnější předlohu, můžete si o ni v podobě audioknihy zasoutěžit s obchodem Audioteka.cz.

Z Padesáti odstínů šedi se stal fenomén dávno předtím, než Hollywood románový bestseller zfilmoval. Pikantní příběh o nevinné studentce, která se zamiluje do milionáře s neobvyklými sexuálními choutkami, učaroval čtenářkám po celém světě. Svou roli v masivním úspěchu erotické romance hrál i nástup elektronických čteček. Čtenářky mohly lechtivou literaturu schovat v anonymním elektronickém zařízení a nemusely se za své peprné hobby před nikým červenat. Podobnou volnost vám samozřejmě dá i audiokniha, kterou navíc můžete vzít s sebou opravdu kamkoliv. Takže pokud nemáte v dnešní hektické době na čtení čas, stačí do kapsy přibalit sluchátka a můžete knihy hltat třeba cestou do práce. Abyste si vyzkoušeli, jaké takové "čtení ušima" vlastně je, můžete teď Padesát odstínů šedi ve formě audioknihy vyhrát.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Stačí zodpovědět soutěžní otázku, která zní: Kdo českou verzi audioknihy Padesát odstínů šedi namluvil. Správnou odpověď jednoduše dohledáte na webu obchodu Audiotéka.cz, který cenu do soutěže věnoval. Správnou odpověď zašlete do 14.4. 2015 na adresu soutez@fandimefilmu.cz a doufejte, že budete vylosovaní. Každý soutěžící může zaslat pouze jeden soutěžní e-mail. Výherce bude o své výhře uvědomen mailem a zveřejněn na našem Facebooku, cenu následně dostane poštou. Pokud vás audioknížka Padesát odstínů šedi zaujala a nechcete spoléhat na štěstí ve hře, můžete si ji na stránkách Audiotéka.cz rovnou objednat, popřípadě si vybrat jakýkoliv z více než 2300 titulů, které unikátní obchod s audioknihami nabízí. 

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 2100 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel na stránkách http://audioteka.cz buduje vlastní sbírku audioknih tzv. Poličku, ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu, tak tabletu nebo počítače. Audiotéka získala na Světě knihy Zvláštní cenu AVA v rámci vyhlášení Audioknihy roku za propagaci a práci ohledně audioknih a audiotrhu vůbec. 

Zakoupené audioknihy jsou ve formátu MP3 a uživatel si je může stahovat opakovaně, kolikrát bude chtít. Není tedy nutné myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet prostřednictvím nabídky kapitol zdarma, které najdete u většiny audioknih.

Další informace o eshopu Audioteka.cz najdete přímo na stránkách obchodu, popřípadě na Facebooku, Twitteru nebo Google+.



Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest