Čarovný les už od zítřka v našich kinech

Čarovný les už od zítřka v našich kinech | Fandíme filmu
Na čtyři Oscary nominovaná disneyovská pohádka konečně dorazila i k nám. Seznamte se.

O muzikálu Čarovný les (Into the woods) jsme vás už kdysi informovali. Od těch dob však přeteklo mnoho vody a hvězdně obsazená pohádka z Disneyho továrny na zázraky, začíná obcházet naše kina. 

Děj v příběhu prokletého pekaře a jeho ženy, toužících po dětech, míchá dohromady slavné pohádky a pohádkové světy. Film je adaptací oceňovaného broadwayského muzikálu a na plátna kin ho pomohli převést jeho divadelní tvůrci James Lapine (scénář) a Stephen Sondheim (hudba). V letošním udělování Oscarů měl tři želízka v ohni (kostýmy, výprava, herečka ve vedlejší roli), ale zůstalo jen u těch nominací.

Režíruje Rob Marshall (Chicago, Piráti z Karibiku 4), postavy si mezi sebou podělili zvučné jména, kupříkladu Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine, James Corden, Johny Depp, Christine Baranski (Mamma Mia!) a řada dalších. Div, že se do toho lesa všichni vešli!

Ovšem s ohlasy to zatím tak slavné není. Vypadá to, že z Into the woods se vyklubal sice krásně zpracovaný, leč průměrný snímek, ze kterého budou mít největší radost spíše diváci z řad dětí. K nim by měl mít film vzhledem k námětu nejblíže a ono pohádkové pozlátko umí právě Disney servírovat dokonale.

O tom, jak moc čarovný vlastně Čarovný les je, se v Česku i na Slovensku můžete přesvědčit již od zítřka, 2.4.. Následuje trailer s českými titulky:

Čarovný les: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest