Marvel zvažuje propojení animovaného a hraného světa

Marvel zvažuje propojení animovaného a hraného světa | Fandíme filmu
Dočkáme se animovaných příběhů, které se budou odehrávat v Marvel Cinematic Universe?

Zatímco podle komiksů z nakladatelství DC vzniká celá řada chválených animovaných filmů či seriálů, Marvel v tomhle ohledu spíše paběrkuje. Na Comic-Conu v Emerald City měla animovaná divize Marvelu prezentaci, při které představovala některé své seriály, jako jsou Ultimate Spider-Man nebo Avengers Assemble (na titulce). Na závěr byl vyčleněn také prostor na otázky, na které odpovídal Cort Lane, viceprezident Marvel Animation. Mimo stávajících seriálů byl tázán například také na to, jestli se chystají nějaké animáky pro starší diváky. Nápady prý jsou, ale z ekonomických důvodů je není jednoduché realizovat.

Zdaleka nejzajímavější byl ale dotaz na to, jestli se některý z chystaných animáků bude odehrávat v provázaném Marvel Cinematic Universe. Na to Lane odpověděl, že zatím nemůže nic oznámit, ale něco se chystá! Připravované seriály pro Netflix (hraný Daredevil, Jessica Jones atd.) mají ověřit, jak bude zapojení vedlejších projektů do Marvel Cinematic Universe fungovat.

Jak se vám taková myšlenka zamlouvá? Potřebujeme animák, u kterého budeme vědět, že se odehrává ve stejném světě jako dobrodružství filmových Avengers? Jaké benefity (kromě propagace) to může přinést? A která látka se nehodí k hranému zpracování, ale jako provázaný animák by mohla skvěle fungovat?

Zdroj: News a Rama

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest