Batman v Superman: Oficiální fotka Lexe Luthora

Batman v Superman: Oficiální fotka Lexe Luthora | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jason Momoa rýpe do Marvelu a Hans Zimmer slibuje hudební motivy pro všechny hrdiny, kteří se ve filmu objeví.

Je to už téměř měsíc, co jsme tu měli naposledy novinky k Batman v Superman: Dawn of Justice. Od té doby nás filmový svět DC komiksu zásoboval především novinkami o zločinecké týmovce Suicide Squad. Tenkrát v únoru jsme poprvé viděli na plakátě Aquamana, který se od té doby projevil jako přesně tak zlobivý kluk, jak plakát naznačuje. Když byl totiž Aquamanův představitel, Jason Momoa, při autogramiádě tázán, co by vzkázal odpůrcům DC, napsal na plakát jednoduše „Fuck Marvel“. Zbytečné silácké gesto samozřejmě vzbudilo kýžený rozruch, nicméně přeskočme k dalšímu interview, kde Momoa nepřímo potvrdil to, co už tušíme delší dobu, tedy že se v Batman v Superman pouze mihne. V zásadě se dá očekávat, že půjde jen o malé cameo.

Přesto je možné, že už v BvS bychom mohli poprvé slyšet jeho hudební motiv. Do médií totiž nedávno promluvil i skladatel Hans Zimmer, který znovu potvrdil, že hudbu pro Batmanovy scény složí Junkie XL (300: Zrození říše, Šílený Max: Zběsilá jízda) a zároveň připustil, že idea je skutečně momentálně taková, že všichni hrdinové, kteří se ve filmu objeví, by měli dostat svůj ústřední motiv. V řadě případů mnoho let před tím, než se postavy skutečně plně rozvinou ve vlastním filmu.

Hlavním tématem dnešní novinky je ale Lex Luthor. O tom, jaký bude mít vlastně účes, se dlouze hovořilo a ačkoliv se zdá, že vlasový porost jeho představitele, Jesseho Eisenberga, se bude v průběhu příběhu měnit, na první oficiální fotce klasický Supermanův protivník blýská svou neméně charakteristickou pleší. Působí zlověstně, co říkáte? A zdá se, že v očích se mu někdo zrcadlí, možná právě Superman. Vedle oficiální fotky najdete dole v galerii také kolorovanou verzi, kterou připravil ilustrátor Scott Johnson. 

Do premiéry Batman v Superman: Dawn of Justice (té americké) zbývá přesně 365 dní.

Zdroje: EW, EW II, Scott Johnson, MTV, Liz Guandia

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Batman v Superman: Oficiální fotka Lexe Luthora | Fandíme filmu Batman v Superman: Oficiální fotka Lexe Luthora | Fandíme filmu Batman v Superman: Oficiální fotka Lexe Luthora | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest