Avengers: Infinity War definitivně našla režiséry

Avengers: Infinity War definitivně našla režiséry | Fandíme filmu
Tak dlouho se o tom mluvilo, až je to konečně pevně dané. A kdo napíše scénář a kdy se bude natáčet?

loni v říjnu jsme poprvé slyšeli o tom, že by obě části dvoudílného filmu Avengers: Infinity War mohli natočit Anthony a Joe Russoovi. Teď je to definitivní.

Režisérští bratři při natáčení komediálního seriálu Community projevili tolik šikovnosti, že jim Marvel svěřil režii Captain America: Návrat prvního Avengera. Film uspěl finančně a mezi marvelovkami patří také mezi kriticky nejuznávanější, takže nikoho nepřekvapilo, když bratři dostali na starost také další film s Kapitánem - Captain America: Civil War. Pánové tedy projevili schopnosti i loajalitu, a tak když režisér Joss Whedon dal po vyčerpávajícím natáčení snímku Age of Ultron sérii Avengers sbohem, nehledalo studio náhradníka zvenčí a jednoduše sáhlo po osvědčené dvojce.

Výhodou může být už samotná skutečnost, že Russoovi točí ve dvou, protože oba dva díly Infinity War se podle současného plánu budou točit najednou, v letech 2016 a 2017. Letos v dubnu bratři začnou točit již zmiňovanou Civil War, která má premiéru příští rok v květnu, a tak momentálně nepůsobí příliš pravděpodobně, že by režiséři v nejbližších letech stíhali točit filmy také pro někoho jiného, než pro Marvel. A to přesto, že už delší dobu jsou spojení s thrillerem The Grey Man a před časem podepsali tříletou smlouvu se studiem Sony, pro které by podle zatím nepotvrzených zvěstí měli točit přinejmenším nové Krotitelé duchů s Channingem Tatumem a Chrisem Prattem. Ale jak již bylo řečeno, pánové pracují v tandemu, tak třeba kvantum chystaných projektů nějak přeci jen zvládnou.

Avengers: Infinity War zatím nemá pevně daného scenáristu, avšak předpokládá se, že dvojfilm napíší Christopher Markus, Stephen McFeely, scenáristé, kteří napsali scénář ke všem dílům Captaina Ameriky, pomáhali s dokončením Thora: Temného světa a stáli u zrodu seriálu Agent Carter. Premiéra Avengers: Infinity War Part 1 je ohlášena na 4.5. 2018, premiéra Avengers: Infinity War Part 2 je ohlášena na 3.5. 2019.

Sám Marvel se k angažmá Russoových zatím nevyjádřil, avšak potom, co zprávu jako první přinesl spolehlivý Badass Digest, ji potvrdily také všechny čtyři hlavní hollywoodské zpravodaje (THR, Variety, Deadline i The Wrap).

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest