Modrý hrom: Sony plánuje remake

Modrý hrom: Sony plánuje remake | Fandíme filmu
Kriminálka s Royem Scheiderem z 80. let minulého století se dočká předělávky. Jaký stroj se tentokrát bude vznášet ve vzduchu? Vrtulník to asi nebude.

Pět let po tom, co Roy Scheider musel podruhé zápolit s mořským žralokem v Čelistech 2, nasedl v roce 1983 do vrtulníku. Nejednalo se však o obyčejný vrtulník, ale o experimentální supermoderní stroj s technickými vychytávkami, které umožňovaly náhledy do soukromí občanů města Los Angeles. K potlačení občanských nepokojů policejnímu vrtulníku poté sloužil dvacetimilimetrový kanón s kadencí čtyř tisíc ran za minutu. Zkrátka ideální zbraň na rozpoutání malé války, pokud by padla do špatných rukou. Akční krimi thriller je u nás známý pod dvěma názvy. Jednak jako Modrý hrom (přezdívka leteckého speciálu) nebo jej televize vysílala jako Létající oko. V roce 1984 vznikl také televizní seriál s jedenácti epizodami.  

Studio Sony usoudilo, že je čas na současnou verzi. Avšak místo vrtulníku bude střežit oblohu (a šmírovat občany) nejvyspělejší, dálkově ovládaný dron. K sepsání scénáře byl povolán Craig Kyle, scenárista a producent animovaných filmů od Marvelu, jenž se podílí také na Thorovi 3. Za produkcí remaku Modrého hromu (Blue Thunder) stojí Dana Brunetti a Michael De Luca, jejichž jména najdeme v titulcích Padesáti odstínů šedi nebo v The Social Network.

Zdroj: THR

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest