Láska je dokonalý zločin: Je proutník také únosce?

Láska je dokonalý zločin: Je proutník také únosce? | Fandíme filmu
Bondovský záporák Mathieu Amalric dlouho sváděl svoje studentky, takže když jedna záhadně zmizí, je okamžitě podezřelým číslo jedna. Už ve čtvrtek v našich kinech.

Tento týden k nám do kin dorazí francouzsko-švýcarský film Láska je dokonalý zločin (L´amour est un crime parfait). Natočili ho Arnaud a Jean-Marie Larieu, kteří mají zatím za sebou spíše méně známé francouzské filmy. Thriller se odehrává ve švýcarském Lausanne, kde na místní univerzitě přednáší hlavní hrdina jménem Marc. Ten má pověst proutníka, kterému podlehly mnohé jeho studentky. Po společné noci s Marcem dívka jménem Barbara záhadně zmizí. Do Lausanne přijíždí její nevlastní matka Anna, která po ní pátrá na vlastní pěst. Smyčka vyšetřování se pomalu, ale jistě utahuje, a možná ani Anna není tím, kým se na první pohled zdála být.

Hlavní roli si zahrál francouzský herec Mathieu Amalric (Quantum of Solace, Mnichov), postavu Anny ztvárnila Karin Viard, ve vedlejších rolích se objevily Maïwenn, Sara Forestier a další. Scénář podle knihy Philippe Djiana napsalo duo režisérů. V českých kinech můžete film vidět od 19. března, ve slovenských od 9.4.. Koukněte na trailer.

Láska je dokonalý zločin: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest