Nová Vrána našla svého představitele

Nová Vrána našla svého představitele | Fandíme filmu
James O'Barr, autor komiksové Vrány, potvrdil Jacka Hustona do hlavní role nové filmové adaptace. To ovšem není všechno.

Na konci února jsme zaznamenali, že nová Vrána by chtěla ulovit do hlavní role Jacka Hustona (Boardwalk Empire, remake Ben-Hur). A podle Jamese O‘Barra se jí to podařilo. Autor je s výběrem herce spokojený a tvrdí, že první klapka padne za pár měsíců v Belgii, v níž vyrostou kulisy Detroitu. Jako další by se měla k filmu přidat televizní herečka Jessica Brown Findlay (Downton Abbey, Zimní příběh), která zřejmě uzme roli Shelly. V komiksu se jedná o Ericovu lásku.

O'Barr znovu zopakoval, že nová verze se bude držet předloze věrněji, než jako tomu bylo u snímku s Brandonem Lee. Což mj. znamená, že s hlavní postavou během jeho cesty za pomstou, bude komunikovat kouzelná vrána, která jej přivede ze záhrobí. Oživena bude pomocí stop motion animace. Většina herců budou Britové (a O'Barr slibuje, že přinejmenším jeden z nich je veterán Hry o trůny) a v případě, že titul bude úspěšný, se O'Barr nebrání pokračováním, která by se však měly odehrávat v jiných časových obdobích.

Ve druhém díle by tak mohla dostat prostor ženská postava Iris Shaw, jež se objevila v komiksovém příběhu The Crow: Flesh & Blood. Další díl by se mohl pro změnu inspirovat knihou The Crow: Dead Time. V ní je příběh zasazen do časů americké občanské války. Tvůrce ještě dodal, že filmový soundtrack bude obsahovat skladby skupiny Joy Division, o které se zmiňuje v předmluvě komiksu. Nové zpracování režíruje Corin Hardy.

                                             Jack Huston                                                            Jessica Brown Findlay

Zdroje: Dread Central, Comingsoon, You Tube

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest