Gran Turismo má v hledáčku režiséra Nevědomí

Gran Turismo má v hledáčku režiséra Nevědomí | Fandíme filmu
O režii celovečerního filmu podle slavné závodní hry se uchází režisér, který nás obdaroval sci-fi snímky Tron: Legacy a Nevědomí.

Když se řekne jméno Joseph Kosinski, většina z nás si představí dokonale zmáknutou audiovizuální stránku, ale ta scenáristická už trochu skřípe. Teď může režisér Trona: Legacy a Nevědomí dostat do rukou další vizuálně podmanivou látku, adaptaci videohry Gran Turismo, která svou sérii odstartovala na konzolích už před osmnácti lety. Kosinskiho příchod na palubu by mělo znamenat přepsání scénáře, na kterém v roce 2013 začal pracovat scenárista Alex Tse (Watchmen). Ve filmu jsme se měli setkat s nadaným hráčem závodního simulátoru, který to dotáhne do skutečné Nissan GT Academy, kde poté usedne za volant opravdového vozu.

V Kosinskiho režii jsme se měli dočkat ještě jednoho automobilového snímku, Go Like Hell s Tomem Cruisem, ze kterého však pravděpodobně sešlo. S režisérem byl spojován také projekt The Trials of White Boy Rick, jenž má čerpat ze skutečné události, ale Gran Turismo má momentálně přednost.   

Zdroje: THR 1 a 2

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest