Avengers: Age of Ultron - Plakát s Iron Manem

Avengers: Age of Ultron - Plakát s Iron Manem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Za osm dní nás čeká velké oznámení.

Po včerejším plakátu s kompletním týmem Avengers dorazil také samostatný plakát s Iron Manem (Robert Downey Jr.). Můžeme tedy očekávat, že v následujících dnech se budou objevovat plakáty další hrdinů. Kdo ví, možná se konečně oficiálně předvede také Vision. To ale není všechno. Když Downey plakát zveřejnil na svém Twitteru, dodal, že za osm dní nás čeká velké oznámení.

Co by to mohlo být? Pomiňme možnost, že oznámení nemá nic společného s Marvelem, i když samozřejmě ani to zcela vyloučit nelze. Skrývá se za „velkým oznámením“ něco poměrně běžného, jako třeba zveřejnění dalšího traileru? Nebo skutečně Marvel chystá něco velkého? Možná oznámení představitele nového Spider-Mana? Protože jak už jsme psali v minulé avengerovské novince, angažování Dannyho Elfmana jako autora „dodatečné hudby“ pro Age of Ultron působí lehce podezřele. Dole v galerii najdete kromě nového plakátu také alternativní design toho včerejšího.

Zdroj: Robert Downey Jr.

Galerie: 2

Avengers: Age of Ultron - Plakát s Iron Manem | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron - Plakát s Iron Manem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest