Deadpool: Vyhrajte tematické tričko

Deadpool: Vyhrajte tematické tričko | Fandíme filmu
Soutěžte společně s fanouškovskou komunitou Marvel Cz/Sk a Comics City.

Deadpool se po letech příprav začne v březnu konečně natáčet, aby se stihla premiéra, naplánovaná na 11.2. 2016. Pokud už jste přelouskali náš velký průvodce postav, které ve filmu potkáme, můžete si pro zkrácení dlouhé chvíle zasoutěžit.

Ve spolupráci s fanouškovskou komunitou Marvel Cz/Sk a Comics City vám přinášíme soutěž o deadpoolovské tričko, které si odnese jeden šťastný výherce. Pokud se chcete soutěže zúčastnit, pošlete na adresu soutez@fandimefilmu.cz odpověď na jednoduchou otázku: Jak se jmenuje Deadpool občanským jménem? Ze správných odpovědí vylosujeme výherce, který bude o své výhře uvědomen mailem a následně obdrží výhru poštou. Kromě správné odpovědi tedy nezapomeňte uvést plné jméno a svou zasílací adresu. Každý soutěžící může zaslat pouze jednu odpověď, jinak bude ze slosování vyřazen. Odpovědi můžete zasílat do neděle, 1.3. 2015. V pondělí 2.3. uvedeme jméno vítěze na našem Facebooku.

Cenu do soutěže laskavě věnovala společnost ComicsCity.cz, u které si také můžete v případě zájmu tričko zakoupit, stejně jako další oblečení, vlastní komiksy, figurky, plakáty a další a další komiksové zboží.  

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest