Zvonilka a tvor Netvor dovádějí v našich kinech

Zvonilka a tvor Netvor dovádějí v našich kinech | Fandíme filmu
Tenhle víkend se nedočkali populární novinky jen dospělí, ale také ti úplně nejmenší.

Pro příznivce pohádek od DisneyToon Studios (Letadla, Zvonilka: Tajemství křídel) tu máme upoutávku na další příběh z Hvězdné roklinky. Jde již o šestý film z této série a tentokrát nebude mít za hlavní hrdinku Zvonilku, ale její kamarádku Faunu. Ta objeví tajemné zvíře, které by podle všech mohlo ohrozit celé kouzelné údolí. Láska ke všem živým tvorům však Fanuně nedá, a tak se hrdinka rozhodne údolí zachránit.

Z ukázek je vidět, že graficky by mělo jít o podobně laděný snímek, jako tomu bylo v případě Tajemství křídel. Nechybí humor či správná dětská hravost, ale ani patřičná nejistota pramenící z tajemného tvora Netvora. Plusem trailerů je také určitá naděje, že neprozradil úplně vše, co ve filmu uvidíme. Pro ty, kdo by měli zájem o bližší náhled do příběhu a jeho ztvárnění, přikládáme do playlistu šestiminutový extended sneak peak v originálním znění. Hlavní trailer je v češtině.

Režie filmu se ujal Steve Loter, který má zkušenost spíš s televizní animovanou produkcí (Kim Possible) a podle dostupných ohlasů natočil poměrně snesitelnou záležitost. Takže pokud chcete s dětmi vyrazit na něco jiného než na Padesát odstínů šedi, máte příležitost - Zvonilka a tvor Netvor (Cililing a Zver-Nezver) se v českých i slovenských kinech promítá od 12.2..

Zvonilka a tvor Netvor: Trailer a další upoutávky

Oficiální synopse českého distributora: Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest