Batman v Superman: Oficiální fotka z natáčení

Batman v Superman: Oficiální fotka z natáčení | Fandíme filmu
Režisér Zack Snyder nás nechal nakouknout do filmových kulis.

Novinky ze světa DC se tenhle týden loudají, máme však pro vás alespoň oficiální fotku z natáčení snímku Batman v Superman: Dawn of Justice, která zachycuje režiséra Zacka Snydera v pobořeném interiéru. Fotka pochází z oficiálního Instagramu Snyderovy produkční společnosti Cruel Films. Můžeme jen doufat, že jde o předzvěst toho, že se konečně blíží další propagační materiály.

Už delší dobu čekáme na první teaser trailer, který podle řady hollywoodských zpravodajů má společnost Warner připravený už od podzimu minulého roku a zvažovala jeho loňské nasazení, zřejmě společně s Hobitem. Studio se z nějakého důvodu rozhodlo teaser odložit a následně jsme jej čekali tento týden, ve spojitosti s premiérou Jupiter Ascending, dalšího očekávaného filmu od Warneru. Zatím je ale ticho po pěšině, tak co se děje? Selhaly zdroje všech reportérů, kteří se o uvedení upoutávky společně s Jupiter Ascending doslechly? Pořád se ještě teaseru v naprosté tichosti tento týden dočkáme? Nebo Warner opět změnil svoje plány? Není tajemstvím, že hollywoodští analytici předpovídají pro Jupiter jen minimální divácký zájem. Fanouškovský server Batman-On-Film se dokonce doslechl, že nějaký trailer na Batman v Superman bude uveden společně s květnovou premiérou Šíleného Maxe. Uvidíme snad úplně první teaser až za tři měsíce?

Asi nezbývá, než se na první upoutávku úplně přestat těšit a jejím příchodem se jednoho krásného dne nechat překvapit...

Zdroje: Cruel Films, Batman-On-Film

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest