Deepwater Horizon mění režiséra

Deepwater Horizon mění režiséra | Fandíme filmu
J.C. Chandor opustil projekt, v němž se měl pustit do rekonstrukce tragické události na ropné plošině. Jaký náhradník místo něj naskočí na palubu?

Režisér J.C. Chandor (Margin Call, Vše je ztraceno) se měl pustit v dubnu do natáčení snímku Deepwater Horizon, kde měl nechat Marka Wahlberga zápolit s ohněm na stejnojmenné vrtné plošině, kde při požáru došlo ke ztrátám na životech. Server Deadline uvádí jako důvod Chandorova odstoupení tvůrčí neshody. O svou vizi se režisér podělil na internetu a mluvil o ní velmi zapáleně a s nadšením. Chtěl se do projektu pustit opravdu naplno a stvořit dramatický blockbuster. Filmaři se už pustili do příprav detailní repliky plošiny v téměř v životní velikosti, kterou budou obklopovat obrovské nádrže s vodou. Na kulisu zřejmě umístí kamery nový režisér, kterým by se měl stát Peter Berg. Berg předloni spolupracoval s Wahlbergem na filmu Na život a na smrt, jenž stejně jako Deepwater Horizon také vycházel ze skutečné události.

Že si tvůrce umí poradit s velkým rozpočtem jsme už viděli například v Bitevní lodi, drama si Berg zkusil třeba právě ve zmiňovaném Na život a na smrt. Poslední návrh scénáře napsal Matthew Michael Carnahan, který je podepsaný pod Bergovým Královstvím. Kromě Wahlberga se možná ve filmu objeví Liam Neeson a Michael Keaton. Zámořská premiéra je ohlášena na 30. 9. 2016

Zdroje: Deadline, The Wrap, Collider

Deepwater Horizon: Moře v plamenech

30.09.2016 | USA, Hong Kong
Akční, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest