Equalizer dorazil na DVD a Blu-ray

Equalizer dorazil na DVD a Blu-ray | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Denzel Washington už může likvidovat mafiány i u vás v obýváku.

Loni na podzim Denzel Washington ve snímku Equalizer ukázal, že nejen Liam Neeson může hrát stárnoucí profesionální zabijáky, s kterými si není radno zahrávat ani v pokročilém věku. Hrdina Robert McCall se sice snaží na dráhu speciálního agenta zapomenout, avšak když gauneři zmlátí do bezvědomí jeho známou, křehkou Chloë Grace Moretz, nedokáže McCall v klidu sedět a musí proti ruským mafiánům zakročit. Nepřátele likviduje především za pomoci pečlivého plánování a dokonalého přehledu o situaci, takže v soubojích s protivníky nedělá nikdy ani krok navíc a vítězí i nad velkou přesilou. Ve svém tažení nepřestane, dokud nebudou všichni viníci a jejich šéfové potrestáni.

Momentálně u nás akční kriminálka vychází na domácím videu a to hned v několika variantách: DVD, Blu-ray a dvoudiskový Blu-ray ve Steelbooku. Všechny tři varianty nabízejí původní znění, český dabing i české titulky. Na Blu-ray je zhruba 40 minut bonusů, které se zaměřují na původní televizní seriál a jeho adaptaci na plátna, natáčení filmu, přípravu akčních scén, jednotlivé herce a postavy. Bonusový disk ve Steelbooku obsahuje další dvacetiminutový film o filmu.

Pokud si chcete Equalizera pořídit do své sbírky, můžete si film objednat u našeho partnera Film-Game.cz.

Equalizer: Trailer s českými titulky

Galerie: 3

Equalizer dorazil na DVD a Blu-ray | Fandíme filmu Equalizer dorazil na DVD a Blu-ray | Fandíme filmu Equalizer dorazil na DVD a Blu-ray | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest