Star Wars: Šéf Disneyho potvrdil další filmy

Star Wars: Šéf Disneyho potvrdil další filmy | Fandíme filmu
To co jsme dosud jednoduše předpokládali, je teď oficiální. A kdo napíše spin-off Garetha Edwardse a kdo si v něm zahraje?

Vždycky jsme věděli, že Disney chce do kin poslat jednu Epizodu Star Wars za dva roky a hlavní sérii hodlá prokládat samostatnými spin-offy. Většinou však o vesmírné sáze mluvila hollywoodská média a Disney mlčel. Teď jsme dostali vyjádření od samotného Boba Igera, vrchního manažera společnosti. Iger samozřejmě pochválil dosavadní průběh natáčení Epizody VII, dále pak potvrdil, že Epizodu VIII uvidíme v roce 2017 a Epizodu IX v roce 2019. Iger konkrétně řekl, že Epizoda IX zakončí „tuto trilogii“, což zdánlivě potvrzuje naše tušení, že další a další trilogie budou vznikat do té doby, dokud o ně bude mezi diváky zájem.

Ze spin-offů Iger zmínil pouze ten od Garetha Edwardse (Godzilla), o kterém víme, že do kin vstoupí 16.12. 2016. Film nedávno opustil scenárista Gary Whitta, kterého čerstvě střídá Chris Weitz. Weitz byl nominovaný na Oscara za scénář ke komedii Jak na věc, dále napsal třeba Mravence Z nebo chystanou Popelku. Dále se proslechlo, že se z nedávného seznamu hereckých kandidátek si nakonec studio vybralo Tatianu Maslany (Orphan Black). Zprávu přinesl neznámý a neprověřený server Total Geek, nicméně je pravdou, že Maslany nedávno vycouvala z divadelního představení The Way We Get By, které se mělo zkoušet a hrát zhruba v době, kdy se má spin-off Hvězdných válek natáčet. Podle různých zdrojů by se mohlo začít točit už teď v únoru, avšak nic bližšího zatím o filmu stále nevíme.

Zdroje: Get Your Geek On, THR, EW, Total-Geeks, Jedi News, Making Star Wars

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest