Sils Maria: Kristen Stewart herecky zraje

Sils Maria: Kristen Stewart herecky zraje | Fandíme filmu
Juliette Binoche, Kristen Stewart a Chloë Grace Moretz předvádějí hereckou sílu v aktuální premiéře. Seznamte se s filmem, koukněte na trailer.

Zatím poslední film jednoho z nejúspěšnějších současných francouzských režisérů, Oliviera Assayase (Paříži, miluji Tě), se začal tento týden promítat v českých kinech. Film s názvem Sils Maria si svou premiéru střihl na festivalu v Cannes a celkově sbírá poměrně pozitivní reakce od diváků i kritiků. Ostatně i zde na webu si odnesl slušné hodnocení (viz recenze). Jelikož se jedná o konverzační drama, jsou nezbytné kvalitní herecké výkony. A právě o ty se zde stará trio Juliette Binoche (Čokoláda), Kristen Stewart (Twilight) a Chloë Grace Moretz (Kick-Ass).

Maria Enders (Binoche) je úspěšná herečka, která svou slávu získala především hrou a filmem Maloja Snake. Ztvárnila zde mladou dívku, která svede svoji starší nadřízenou a poté ji dožene k sebevraždě. O několik let později dostává Maria nabídku znovu účinkovat v této hře, tentokrát však v roli starší ženy, zatímco mladou dívku má hrát divoká Jo-Ann Ellis (Moretz). Maria se proto společně se svojí asistentkou Valentine (Stewart) vydává do švýcarského města Sils Maria, kde se chce na svou novou roli připravit.

Všechny tři herečky sklízejí mnoho chvály, avšak nejvíce mezi nimi vyčnívá Kristen Stewart, jejíž výkon je zde hodnocený jako zatím její nejlepší. Zjistit, zda tomu tak opravdu je vám může pomoci například trailer pod článkem.

Sils Maria: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest