Passengers: Vesmírná romance s novým režisérem

Passengers: Vesmírná romance s novým režisérem | Fandíme filmu
Režisér právě promítáného Kódu Enigmy by se mohl chopit dlouze chystaného milostného sci-fi příběhu z hlubokého vesmíru.

Romantická sci-fi z vesmíru s názvem Passengers, si od svého zrodu prošla bolestivým vývojem. Mužského hrdinu, který se uprostřed mezihvězdné cesty za novou planetou jako jediný z tisíců lidí předčasně probudí z kryogenního spánku, si měl zahrát Keanu Reeves. Ovšem momentálně není jisté ani to, jestli jeho účast stále trvá. Nicméně ať už hlavní roli Keanu hrát bude nebo ne, nechce hrdina zůstat sám ve společnosti jenom androidů a robotů. Rozhodne se proto probudit pohlednou pasažérku. Tu měla ztělesnit Rachel McAdams (Nesvatbovi) a jako svůj celovečerní debut film dostal na starost Brian Kirk (Hra o trůny). Ten však později, stejně jako McAdams, projekt opustil.

Jiskřička naděje projektu svitla před pár dny, protože o režii se začal ucházet Morten Tyldum, jehož Kód Enigmy právě vstoupil do českých a slovenských kin. Po řadě problémů by tak snad film měl skutečně vzniknout pod hlavičkou studia Sony, pod dohledem producentů Michaela De Lucy (The Social Network) a Neala H. Moritze (série Rychle a zběsile). 

Zdroj: Deadline

Pasažéři

21.12.2016 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest