Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách

Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Magazín Empire přináší 11 nových obrázků z Avengers: Age of Ultron. Někdo pořád chybí. Kde se schovává? AKTUALIZOVÁNO o obálky bez nápisů.

AKTUALIZACE 2: Do galerie jsme přidali ještě obě varianty obálky magazínu Empire, tentokrát bez nápisů.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme novou fotku s Brucem Bannerem a ty starší aktualizujeme ve vyšší kvalitě.

Magazín Empire ve svém aktuálním čísle přináší rozsáhlý článek, ze kterého se jistě v nejbližších dnech dozvíme o Avengers: Age of Ultron řadu zajímavostí. Prozatím se však na internetu objevily scany jednotlivých obrázků a dvou variant obálky, kterou okupují právě marveláčtí superhrdinové. Většinu výjevů už budete svým způsobem znát z trailerů, avšak alespoň se objevují v nových úhlech. Kupříkladu v zasněženém lese, kam se v úvodu filmu tým vydává zaútočit na základnu Hydry, jsme doposud vídali především Hawkeye (Jeremy Renner) a Bannera (Mark Ruffalo). Teď si zapózovali také Thor (Chris Hemsworth) s Captainem Americou (Chris Evans). Obálky nabízejí doposud asi nejdetailnější pohled na Ultrona v jeho finální podobě a na celý superhrdinský tým. K „zakládající“ šestici, kterou známe už z prvních Avengers, se připojili také Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), avšak Visiona (Paul Bettany) Marvel stále schovává, i když se objevil už na několika uniklých promo artech. Drží si ho studio stále jako určité překvapení a eso v rukávu? Nebo bude jeho úloha ve filmu natolik minimální? Odpovědi přinese budoucnost, zatím se podívejte dolů do galerie na všechny zmiňované obrázky.

Avengers: Age Ultron je epické pokračování největšího superhrdinského filmu všech dob. Potom, co Tony Stark spustí nečinný program pro udržování míru, všechno se pokazí. Největší hrdinové světa, Iron Man, Captain America, Thor, Neuvěřitelný Hulk, Black Widow a Hawkeye, jsou vystaveni obrovské zkoušce a osud planety visí na vlásku. Je právě na nich, aby překazili plány zločinného Ultrona. Dobrodružství celosvětového měřítka bude stát na nelehkých spojenectvích a nečekaných činech.

Robert Downey Jr. se vrací jako Iron Man, Chris Evans jako Captain America, Chris Hemsworth jako Thor a Mark Ruffalo jako Hulk. Společně se Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremym Rennerem (Hawkeye) a podporou Samuela L. Jacksona (Nick Fury) a Cobie Smulders (agentka Maria Hill), se tým musí znovu spojit, aby porazil Ultrona v podání Jamese Spadera, děsivého technologického nepřítele, který je posedlý vyhlazením lidstva. Mezitím se hrdinové musí vypořádat se dvěma novými silnými hráči, Wandou Maximoff v podání Elizabeth Olsen a Pietrem Maximoffem v podání Aarona Taylora-Johnsona. Starý přítel dostane novou podobu, když se z Paula Bettanyho stane Vision. Film napsal a zrežíroval Joss Whedon, produkuje Kevin Feige. Akcí nabitá napínavá jízda vstoupí do českých a slovenských kin 30.4. 2015.

Zdroje: Les Toiles Heroiques, CBM, CBM II, Anton Volk, Anton Volk II, Empire, Every Eye

Galerie: 13

Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu Avengers 2: Superhrdinský tým na obálce a fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest