Suicide Squad: Možná přijde i Deathstroke

Suicide Squad: Možná přijde i Deathstroke | Fandíme filmu
Role, kterou odmítl Tom Hardy, má v hledáčku další dva představitele a ve filmu se mají objevit i další postavy.

Od té doby, co Tom Hardy opustil Suicide Squad, je to s týmem superzločinců divoké. Do Hardyho role byl pasován Jake Gyllenhaal, který vzápětí nabídku odmítl, slyšeli jsme o tom, že se má objevit i sám Batman a následně se ještě vynořila zvěst o tom, že se ve filmu objeví v nějaké další roli Gary Sinise, asi aby postav nebylo málo. Server Cinemablend teď potvrzuje, že by se Sinise měl skutečně ve filmu objevit, avšak podle jeho zdrojů nebude hrát generála Eilinga, ale nějakou jinou, blíže nespecifikovanou postavu. Cinemablend dále uvádí, že do role Ricka Flaga jsou momentálně zvažování Joel Edgerton (Warrior, Exodus) a Jon Bernthal (The Walking Dead, Gangster Squad). Bernthal se dobře zná s režisérem Davidem Ayerem, společně se kterým natočil loňskou tankovou akci Železná srdce.

Na závěr pak Cinemablend dává svojí zprávě korunu, když tvrdí, že se ve filmu nakonec objeví i Deathstroke, kterého by údajně mohl hrát Joe Manganiello (Bez kalhot, Pravá krev), další Ayerův parťák, tentokrát ze snímku Sabotage. Deathstroke někdy vystupuje čistě jako padouch, jindy jako temný hrdina. Geneticky upravený voják patří k nejobávanějším zabijákům DC Universe. Ovládá řadu zbraní a bojových technik, vládne nadlidskou silou. Díky své ikonické dvoubarevné masce, je vizuálně nezaměnitelný a momentálně je populární také díky videohrám s Batmanem a seriálu Arrow.

Co neustále naskakující jména herců a postav znamenají? Mezi předními hollywoodskými bloggery se šušká o podezřelých mailech s informacemi o filmu, které většina z nich dostala do svých schránek. Možná si chce z reportérů a nepřímo z fanoušků někdo vystřelit, možná se Warner všechny čmuchaly snaží setřást ze stopy - v posledních dnech přeci jen o filmu uniklo až příliš podrobností. Ale spíš se zkrátka potvrzuje, že scénář prochází těsně před natáčením zásadní proměnou. Že se stále píše, potvrdil včera na svém twitteru i sám režisér a scenárista David Ayer, když zveřejnil následující fotku s komentářem. Natáčení má začít v dubnu, nejpozději do té doby určitě budeme vědět, které postavy se nakonec ve filmu skutečně objeví a kdo je bude hrát.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne a Will Smith. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroj: Cinemablend

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest