Star Wars spin-off: Kandidátky na ženskou hrdinku

Star Wars spin-off: Kandidátky na ženskou hrdinku | Fandíme filmu
A kdy se začne natáčet? AKTUALIZOVÁNO o další kandidátku

AKTUALIZOVÁNO: Seznam kandidátek byl rozšířen o čtvrté jméno. Spolu s Rooney by se o roli měla ucházet i její sestra, Kate Mara. Jejím největším úspěchem je prozatím role reportérky v seriálu House of Cards, loni jste ji mohli vidět ve sci-fi Transcendence a letos se objeví ve Fantastické čtyřce.

Spin-off Star Wars Garetha Edwardse sice nedávno vyměnil scenáristu, produkce je však zjevně dál na dobré cestě, protože je tu první castingová novinka. Právě probíhají testy hereček pro blíže nespecifikovanou ženskou roli a možnými kandidátkami jsou Tatiana Maslany, Rooney Mara a Felicity Jones. Tatiana Maslany je nesmírně mnohostranná herečka, která hraje několik různých postav v seriálu Orphan Black a osobně bych jí roli přál ze všech kandidátek nejvíc, aby Tatiana mohla svůj talent předvést co nejširšímu publiku. Rooney Mara na sebe upozornila především ve Fincherově Mužích, kteří nenávidí ženy, menší role měla například také v The Social Network nebo v Her. Třetí do pranice je Felicity Jones. Ta se mihla jako Felicia Hardy v posledním Spider-Manovi, ale momentálně se drží na vítězné vlně především díky roli manželky Stephena Hawkinga v Teorii všeho, za kterou byla nominována na Oscara. Je však možné, že zrovna Jones nebude mít na natáčení vůbec čas, kvůli naplněnému harmonogramu.

Tatiana Maslany - Orphan Black

Zprávu přinesl Hollywood Reporter, který dále uvádí, že navzdory starším zvěstem novým scenáristou filmu nebude Simon Kinberg, který toliko obecně dohlíží na celou sérii a společně s Lawrence Kasdanem se dříve podílel na psaní druhého spin-offu, který natočí Josh Trank (Kronika, Fantastická čtyřka). Edwardsův spin-off by tedy po Garrym Whittovi měl převzít nějaký jiný scenárista.

Rooney Mara - The Social Network

Fanouškovský server Making Star Wars se k tomu od svých zdrojů dozvěděl, že natáčení filmu bude do značné míry probíhat v exteriérech, snad v Mexiku. V rámci ušetření se mají pro natáčení upravit některé kulisy z natáčení Epizody VII, což ale ještě nemusí nutně znamenat, že oba filmy budou sdílet lokace. Natáčení má začít brzy, snad už na jaře. A konečně, důležitou roli by měli hrát lovci odměn. Znamená to snad, že se skutečně dočkáme filmu o tom, jak se lovci odměn snaží ukrást plány Hvězdy smrti? Prozatím podobné detaily berme s určitou rezervou, avšak natáčení se zjevně blíží, množství informací tedy bude postupně narůstat.

Felicity Jones - Amazing Spider-Man 2

Zdroje: Justin Kroll, The Hollywood Reporter, Making Star Wars, Star Wars 7 News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest