Resident Evil: The Final Chapter - Natáčení začne letos

Resident Evil: The Final Chapter - Natáčení začne letos | Fandíme filmu
Milla Jovovich potvrzuje termín natáčení šestého dílu Resident Evil. Koho z dalších navrátilců ve filmu uvidíme? A co se se zombíky bude dít dál?

Jakmile Milla Jovovich a Paul W.S. Anderson přivítají do své rodiny dalšího potomka, začne se herečka vedle pečování o malé dostávat zpátky do formy a společně se svým manželem se budou pomalu připravovat na filmování snímku Resident Evil: The Final Chapter. To odstartuje v srpnu v Kapském Městě v Jihoafrické republice. Z dřívějška víme, že se po bok Jovovich připojí Li Bingbing, která se představila v předchozím díle jako Ada Wong. Dalším potvrzeným navrátilcem na palubě je potom Wentworth Miller, kterého jsme viděli v Afterlife v roli Chrise Redfielda. Americká premiéra je ohlášena na 2.9. 2016.

Značka to po šestém díle ovšem tak úplně nezabalí. V loňském roce na internet prosákla zpráva, že zombíci se doloudají do televize. Pravděpodobně by se mělo jednat o seriálový spin-off, takže třeba v něm dostanou větší prostor postavy, které se na plátně moc nepředvedly. Myslíte si, že je to dobrý nápad, že se Resident Evil vydá na televizní obrazovky? Nebo vás tahle franšíza už netankuje a raději si pustíte třeba zaběhnuté Živé mrtvé?

Zdroje: Comingsoon, Variety

Resident Evil: Poslední kapitola

26.01.2017 | Francie, Kanada, Německo, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest