The Huntsman už možná našel nového režiséra

The Huntsman už možná našel nového režiséra | Fandíme filmu
Jen co Frank Darabont opustil projekt, začalo studio hledat náhradníka.

Je to jen pár dní, co jsme se dozvěděli, že Frank Darabont nebude kvůli tvůrčím rozepřím režírovat snímek The Huntsman, pokračování Sněhurky a lovce. Náhradníkem by se snad mohl stát Cedric Nicolas-Troyan, muž který při natáčení prvního dílu režíroval pomocný štáb a připravoval triky. Jinak Troyanova kariéra příliš bohatá není. Pomocného režiséra dělal ještě ve štábu Maleficent, jinak se většinou věnoval trikům. Nějakou dobu se o něm mluvilo jako o možném režisérovi nového Highlandera nebo Jeníčka a Mařenky 2, ale nakonec by měl mít největší šance právě u „Lovce“.

Oproti zasloužilému Darabontovi se jedná o výrazný sešup. Ne, že bych chtěl Troyanovi nějak křivdit, třeba odvede vynikající práci, ale zatím se zkrátka nepředvedl a celkově to vypadá, že studio chce najmout jednoduše někoho, kdo za levný peníz zkopíruje vizuál jedničky a nebude klást příliš velký odpor. Režisér Sněhurky a lovce, Rupert Sanders byl také muž s minimálními filmovými zkušenostmi a na výsledku je to dost znát. Na druhou stranu, na Huntsmana je asi jen málokdo skutečně zvědavý, takže je asi dobře, že prověření režiséři budou moci uplatnit svůj talent někde, kde jej nebude škoda.

Co vy na to? Dáte nováčkovi šanci? Představovali byste si u Lovce někoho zkušenějšího? Nebo je vám tenhle projekt putna? Starší novinka odhaluje, o čem by film měl pojednávat.

Zdroj: Schmoes Know

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest