Jump Street: Crossover s Muži v černém je ve hře

Jump Street: Crossover s Muži v černém je ve hře | Fandíme filmu
Režiséři Jump Street hovoří o možném spojení s Muži v černém.

Ve filmových studiích si zaměstnanci mezi sebou samozřejmě vyměňují ty nejšílenější nápady, jen aby narazili na nějaký, který by mohl skutečně fungovat. Je to běžný postup a za zavřenými dveřmi k němu dochází úplně ve všech studiích. Bohužel, ze Sony tyhle nápady unikly na veřejnost, a tak se může zdát, že ve studiu zvažují kdejakou bláznivinu, i když ve skutečnosti mohlo jít opravdu pouze o odvážnou myšlenku, která by byla po prvotním vyřčení zase hodně rychle zapomenuta. V případě zvažovaného cross-overu Jump StreetMuži v černém se však s ideou stále pracuje.

Režiséři Phil Lord a Chris Miller v aktuálním interview připustili, že únik informací šílený nápad nijak nezlikvidoval. Neznamená to však nutně, že nakonec bude skutečně realizován, protože komerčně i kriticky úspěšní režiséři mají celou řadu možností, jak se svou kariérou naložit dál. Co se cross-overu týče, pokud na něj dojde, nejspíš bychom opravdu neměli počítat s původními hrdiny Mužů v černém, další Jump Street je především dalším šíleným dobrodružstvím ze života Jenkoa a Schmidta (Channing Tatum a Jonah Hill), u kterého by v tomto případě jednoduše mohly sekundovat příšery z vesmíru.

Oba režiséři tak sice připustili, že varianta spojení obou značek existuje a je diskutována, ale dali si velký pozor na to, aby nikdy neřekli, že se té varianty skutečně dočkáme. Ještě méně konkrétní byli režiséři v případě zvažovaného animovaného Spider-Mana. Vyloučený není, ale to je asi tak všechno.

Zdroj: MTV, obrázek: Screen Crush

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest