Spider-Man možným "vůdcem" příštích Avengers

Spider-Man možným "vůdcem" příštích Avengers | Fandíme filmu
Zdá se, že jednání o budoucnosti Spider-Mana konečně proběhla. Připravte se na nejnovější zvěsti o Spideym, ale také o budoucnosti Marvel Universe. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Servery Coming Soon a CBR zprávu rozporují. Coming Soon se odkazuje na "interní zdroje", CBR na "zástupce studia Sony". Disney se prý nevyjádřil. Redaktor Latino-Review už předem očekával, že informace bude popírána a podobné předčasné zprávy jsou obvykle popřeny ať už pravdivé jsou nebo nejsou. Ostatně, do premiéry Infinity War I zbývají více než tři roky. Zatím tedy vyčkejme. Spider-Man nemůže ležet u ledu věčně, takže informací bude přibývat.

Původní text: Díky mailům, které unikly ze studia Sony, jsme věděli, že vrchní představitelé společnosti nebyli spokojení se současnými výsledky spider-manovských filmů a chtěli značku nějakým způsobem nakopnout. Jednou z možných cest byla i spolupráce s konkurenčním Marvelem, který by populárního Pavoučího muže s velkou chutí zařadil mezi svoje vlastní hrdiny. Avšak prvotní jednání nedopadla dobře a další budoucnost pořád nebyla jasná. Z různých emailů bylo stoprocentně jasné pouze to, že na stole stále leží spousta různorodých variant, a že definitivní rozhodnutí by mělo studio učinit teď v lednu. A server Latino-Review tvrdí, že má z jednání první informace.

K dohodě Marvelu a Sony prý nakonec došlo! O tom, jak budou vypadat příští samostatné filmy se Spider-Manem zatím nic nevíme, avšak pavoučí hrdina se má objevit v Marvel Universe. Na podzim se jednalo o Spider-Manově přítomnosti ve snímku Captain America: Civil War, avšak jednání se tehdy nepodařilo dotáhnout do konce a teď už je na dodatečné zařazení Spideyho zřejmě pozdě. Nicméně Peter Parker se má i se svým kostýmem objevit ve snímku Avengers: Infinity War - Part I. A jeho účast by mohla být poměrně klíčová.

Latino-Review totiž potvrzuje starší zprávy o tom, že se v Infinity War I neobjeví nikdo z původních Avengers. Ani Hulk ani Captain America ani Thor ani Iron Man. Všichni čtyři budou vyřazeni v předchozích filmech ze hry. Nebudeme prozrazovat jak, aby spoilerů nebylo příliš, nicméně v Infinity War I zkrátka a dobře potkáme pouze hrdiny mimo základní čtveřici. Nový tým pravděpodobně povede Doctor Strange nebo Black Panther, nicméně Spider-Man je velice dobrou pojistkou pro případ, že by noví hrdinové většinové publikum příliš neokouzlili. Minimálně v rámci propagační kampaně by se jistě stal jedním z klíčových hráčů.

Avengers: Infinity War - Part I půjdou do kin v roce 2018 a do té doby se může mnohé změnit. Nevíme ani to, jestli jsou jednání Marvelu se Sony definitivně uzavřená nebo jsme se dozvěděli teprve o jednom z předložených návrhů. Jisté je však přinejmenším to, že server Latino-Review má prokazatelně přístup k zákulisním informacím (loni se později potvrdily jeho exkluzivní zprávy o novém Bourneovi, Suicide Squad či zvažovaném filmu s ženskými hrdinkami Spider-Manova světa), a tak v aktuální zvěst můžeme vkládat výrazně větší důvěru, než v nedávno zveřejněný blábol, podle kterého Sony chystá film, ve kterém se objeví najednou Andrew Garfield i Tobey Maguire - oba filmoví představitelé Spider-Mana...

Zdroje: Latino-Review, CBR, Coming Soon, Da7e I, Da7e II, obrázek: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest