Šťastná: Úspěšnou herečkou přes postel

Šťastná: Úspěšnou herečkou přes postel | Fandíme filmu
Debut režisérky Evy Toulové popisuje tvrdý chléb začínajících hereček ve velkém městě.

Pokud jste fanoušky romantických komedií, a Pretty Woman už vás omrzela, můžete pro změnu zkusit i jeden český kousek. Film se jmenuje Šťastná a je jednou z prosincových novinek v českých kinech. Jde o celovečerní prvotinu režisérky Evy Toulové, která má zatím za sebou pouze několik krátkých studentských filmů ze svého studia na FAMU.

Film z prostředí showbyznysu vypráví příběh o Viktorii Šťastné, která odjíždí do Prahy studovat hereckou akademii. Ihned ale zjišťuje, že ono studium vypadá docela jinak, než jak si ho vysnila. Její kolegyně jsou opravdu svérázné, a hereckou kariéru pojímají poněkud specifickým způsobem. Hlavní hrdinku proto čeká dilema, co všechno je pro svou vysněnou budoucnost schopna udělat.

Hlavní roli ztvárnila Andrea Daňková, která se objevila v několika předních českých seriálech (Nevinné lži, Případy 1. oddělení), a letos si zahrála taktéž ve svém prvním celovečerním snímku Krásno, od režiséra Ondřeje Sokola. Ze známějších tváří se ve vedlejších rolích objevili David Kraus (Bolero, TV seriál Vyprávěj), Jan Hrušínský, nebo Dana Morávková.

Jestli stojí za to, dát filmu šanci, můžete sami posoudit podle traileru, avšak dosavadní hodnocení od recenzentů i běžných diváků příliš povzbudivá nejsou. Film distribuuje společnost Magnusfilm.

Šťastná: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest