Kingsman: Tajná služba - Necenzurovaný trailer

Kingsman: Tajná služba - Necenzurovaný trailer | Fandíme filmu
Frenetická novinka Matthew Vaughna (Kick-Ass, X-Men: První třída) se ukazuje v novém necenzurovaném traileru. AKTUALIZOVÁNO o další trailer.

AKTUALIZACE: Na konec playlistu jsme přidali ještě jeden mezinárodní trailer, který zaujme především úvodním dialogem o bondovkách.

Napjatě očekávaný snímek Kingsman: The Secret Service (Kingsman: Tajná služba) s Colinem Firthem a Taronem Egertonem v hlavních rolích se blíží do kin, a tak se kampaň rozjíždí na plné obrátky. Minulý týden během finále sedmé řady seriálu Sons of Anarchy na nás tvůrci vytasili nový nabušený trailer. Vaughnův rukopis je v něm opět vidět na míle daleko, všichni herci vypadají, že se při natáčení královsky bavili. Když k tomu připočítáme fakt, že film má R-kový rating, čekání do února bude sakra dlouhé. K traileru navíc přidáváme sedm featurettů, které představují jednotlivé postavy. Film má celosvětovou premiéru 29. ledna příštího roku, u nás si počkáme ještě o něco málo déle – konkrétně do 19.2.. Snad tedy film naplní očekávání, která jsou již teď obrovská, a nezklame.

Kingsman: Tajná služba - Necenzurovaný trailer a featuretty

Kingsman: The Secret Service je špionážní variací na Pygmalion, ve které si zkušený špion (Colin Firth) vezme pod svá křídla nezvedeného kluka z ulice (Taron Egerton) a pomůže z něj vychovat špičkového agenta, zrovna v době, kdy svět ohrožuje technologický génius (Samuel L. Jackson). V hlavní ženské roli uvidíme neznámou Sophie Cookson, úlohu nebezpečnou femme fatale dostala modelka a tanečnice Sofia Boutella. Šéfa špionážní agentury hraje Michael Caine, jednoho z učitelů na špionážní akademii Mark Strong. Česká premiéra je stanovena na 19.2. 2015,  slovenská na 12.2. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest