Ouija: Do našich kin dorazil horor podle deskové hry

Ouija: Do našich kin dorazil horor podle deskové hry | Fandíme filmu
Akční sci-fi podle Lodí? To nic není, teď je tu horor natočení "na motivy" licencované destičky s písmenky.

Diváky velmi oblíbený žánr hororu se dočká dalšího přírůstku. Avšak jestli si vzpomínáte na nedávnou desítku divácky nejlépe hodnocených hororů nového tisíciletí, tak novinka Ouija rozhodně nevypadá, že by pořadím chtěla jakkoliv zahýbat.

A o co přesně jde? Skupinka středoškoláků se rozhodne prostřednictvím deskové hry s názvem Ouija komunikovat se svou nedávnou zesnulou kamarádkou, která přišla o život za podivných okolností ve starém domě, který obklopuje závoj tajemna. Během mysteriózní seance se tak studenti snaží najít odpověď na otázku, co přesně se přihodilo jejich mrtvé kamarádce Debbie. Nešťastnou náhodou se jim během hry podaří vypustit tajemnou bytost, která je začne jednoho po druhém napadat. Jedinou možností, jak ukončit nebezpečný lov, je ještě jednou naposledy usednout ke stolu a pustit se do hry, která nemá vítěze.

Recenze a první ohlasy nejsou příliš pochvalné a už teď můžeme prozradit, že ani chystaná redakční recenze nebude snímek zrovna oslavovat. Soudě podle přiložených trailerů se rozhodně nejedná o originální záležitost, ale spíše sumu dobře známých a několikrát viděných klišé. Ani z atmosféry příliš nemrazí v zádech. Lze tak očekávat, že horor, který vstupuje do českých a slovenských kin právě tento týden, bude spíše tuctovou záležitostí pro fanšmejkry a vášnivé vyznavače žánru, než příjemným rozptýlením pro běžného diváka.

Ouija: Trailery

Ouija

24.10.2014 | USA
Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest