Christian Bale: Čtvrtý Batman ho hodně lákal

Christian Bale: Čtvrtý Batman ho hodně lákal | Fandíme filmu
Christian Bale závidí Benu Affleckovi. Jak produkci filmu ovlivnil strach z Eboly? K tomu video z natáčení u velké kulisy uprostřed pouště.

Batman v podání Christiana Balea bude navždy spojován s trilogií Christphera Nolana. Herec vždycky uváděl, že je s odvedenou prací pod maskou plně spokojený, a že v nejlepším je třeba přestat. Teď se ale přiznal, že mu superhrdinská role maličko přeci jen chybí. Nějakou dobu si v hlavě představoval, jaké by to asi bylo, kdyby hrál roli ještě jednou a když se dozvěděl, že se našel nový Batman, asi půl hodiny jen koukal do zdi. Samotnému mu přijde zvláštní, že se ve svých čtyřiceti letech přes podobnou věc nedovede snadno přenést a tak trochu Benovi Affleckovi závidí. Zatím s Benem o roli nemluvil, ale poslal mu mail, ve kterém mu dal několik přátelských tipů. 

Mezitím pokračuje natáčení Batman v Superman: Dawn of Justice. Štáb se definitivně přesunul do Nového Mexika, kde v poušti vyrostla prazvláštní stavba. Dříve se spekulovalo, že by se mohlo jednat o domovinu Wonder Woman. Její představitelka, Gal Gadot, je však momentálně na dovolené v Thajsku a z hlavních hvězd byl na místě zastižen pouze Henry Cavill. Můžeme tedy domov Wonder Woman vyloučit? Další možností je, že lokace v Novém Mexiku supluje zrušené natáčení v Maroku, kde mohli mít filmaři vymyšlenou scénu, která by se odehrávala jednoduše právě v Africe. Do Maroka se filmaři dle dostupných informací nevypravili kvůli strachu z eboly.

Co říkáte na zmínku Christiana Balea? Potěšilo by vás, kdyby býval natočil ještě čtvrtého Temného rytíře nebo je dobře, že Warner urychleně začal Batmana zapojovat do vznikajícího propojeného Universa Muže z oceli?

Batman v Superman: Natáčení v Novém Mexiku

Zdroje: Batman-News, CBM, Tech Times

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest