Jurassic World: První teaser trailer v plné délce

Jurassic World: První teaser trailer v plné délce | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Zničehonic je tu upoutávka na Jurský Park 4, pojďte otevřít jeho brány! AKTUALIZOVÁNO o nové fotky.

Upoutávku na Jurassic World jsme sice měli vidět až v noci na pátek, ale z nějakého důvodu ji Universal zveřejnil už teď. Film v ní na první pohled působí svým způsobem jako remake původního Jurského Parku, v dobrém i ve zlém. Řada motivů je možná až podezřele povědomá - zahrávání s přírodou, dětští hrdinové - na druhou stranu je možná lepší čerpat inspiraci z osvědčených principů než se za každou cenu snažit spatlat originální guláš.

Trailer potvrzuje to, co jsme o filmu věděli nebo tušili už delší dobu. Jurassic World je první zábavní park s dinosaury, který byl skutečně otevřen pro veřejnost. Všechno v něm viditelně funguje a atrakce vypadají parádně. Nechybí obří vodní plaz, kolem parku se dá jezdit v nejrůznějších vláčcích a plavba na kánoích skrz hustě osídlenou džungli působí velice příjemně. Všechny ty zázraky prožíváme očima malých kluků (Ty Simpkins - Iron Man 3, Nick Robinson - The Kings of Summer), takže se nadšení spolehlivě násobí.

Bohužel, chlapci se vydávají do parku zrovna v době, kdy vedení představuje nového, geneticky vyšlechtěného dinosaura, zvaného D-Rex (kříženec T-Rexe, Velociraptora, hada a Sépie). Lidská nabubřelost si zkrátka nemohla dát pokoj, obrovská potvora se utrhne ze řetězu a začne terorizovat celý park. Oba dva malí chlapci zůstanou někde uvnitř, a tak se je jejich teta, vinou pronásledovaná hlavní vědkyně Claire (Bryce Dallas Howard), vydává hledat. Společnost jí dělá její ideový protějšek, správce parku Owenem (Chris Pratt), který jí už od začátku říkal, že tohle není dobrý nápad. A jak sami vidíte, zvěsti nelhaly, skutečně se mu podařilo ochočit raptory!

Film zrežíroval Colin Trevorrow (Vlastní zbraň podmínkou), který společně s Derekem Connollym (Vlastní zbraň podmínkou) přepsal původní scénář Amandy Silver a Ricka Jaffy (Planeta opic 1 + 2, Avatar 3). Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 11.6. 2015 a dalo v galerii najdete ještě čtyři nové fotky. 

Jurassic World: První teaser trailer

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Jurassic World: První teaser trailer v plné délce | Fandíme filmu Jurassic World: První teaser trailer v plné délce | Fandíme filmu Jurassic World: První teaser trailer v plné délce | Fandíme filmu Jurassic World: První teaser trailer v plné délce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest