MY 2: Když to není ono s manželem, žij s gayem

MY 2: Když to není ono s manželem, žij s gayem | Fandíme filmu
Hrdinka nového českého dramatu hledá útočiště u svého kadeřníka, se kterým se cítí daleko víc jako v rodině, než s manželem, otcem či matkou.

Žena na útěku před manželem, složí hlavu u svého kadeřníka. Třicetileté Ema uprostřed noci zavolá Tonymu, kadeřníkovi, který ji moc nezná. Tony Emu k sobě pustí a nechá ji u sebe přespat. Postupně se z Emy a Tonyho stávají přátelé a dále se jejich přátelství mění v hlubší vztah. Ovšem pro Emu je Tonyho život často velmi těžko pochopitelný. Tony je totiž gay. Rodiče Emy trvají na tom, aby se vrátila domů k manželovi a tím opustila Tonyho, kterého už kvůli jen jeho orientaci nepřijímají dobře.

Ve filmu hrají hlavní role Jana Plodková (Vratné lahve, Protektor) a Ondrej Nosálek (Brak), dále také Ondřej Malý či Luděk Sobota. Slobodanka Radun, režisérka jugoslávského původu, má za sebou zatím jen televizní tvorbu, tak uvidíme, jak zvládla přechod na velké plátno. Několik málo prvních recenzí zatím nikterak příznivých není. MY 2 má stanovenou českou premiéru na 20.listopadu 2014.

MY 2: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest