Gambit oficiálně potvrzen, má nového scenáristu

Gambit oficiálně potvrzen, má nového scenáristu | Fandíme filmu
Channing Tatum se vydá do světa X-Menů, pomůže mu autor komiksové předlohy.

Tak dlouho se mluvilo o Gambitovi na půl pusy, až byl film konečně oficiálně potvrzen. Populárního mutanta bude hrát nově Channig Tatum, který se stane také jedním z producentů filmu. Simon Kinberg, scenárista většiny posledních x-menovských filmů a jakýsi kurátor celého univerza sice před časem uváděl, že pracuje na scénáři, aktuální zpráva ho však vůbec nezmiňuje. Můžeme se tedy domnívat, že Kinberg pouze dohlížel na to, aby film zapadal mezi ostatní x-menovské snímky. Scénář Gambita napíše Josh Zetumer, který se podílel na novém Robocopovi. Co je však zajímavější, hrubé obrysy děje vymyslel Chris Clermont, komiksový autor, který Gambita v roce 1990 vymyslel společně s Jimem Lee.

Režiséra ani žádné bližší podrobnosti o ději zatím neznáme, nevíme v jakém období se bude film odehrávat, kdy bude mít premiéru ani jestli se postava Gambita objeví už v týmovce X-Men: Apocalypse. Jedná se o plný restart, postava nebude mít žádnou souvislost s předchozí verzí, kterou hrál ve filmu X-Men Origins Wolverine Taylor Kitsch. Ostatně, X-Men: Budoucí minulost události Wolverina mažou, takže nás filmaři mohou překvapit, jak jen budou chtít. Tatum v posledním rozhovoru znovu zopakoval, že chce k příběhu hrdinova původu přistoupit co nejoriginálnějším způsobem a rozhodně by hned v prvním filmu neměl zachraňovat svět. Dříve Channing dokonce odvážně tvrdil, že by chtěl "změnit zažité koncepty komiksových filmů".

Z toho co víme z různých rozhovorů a z komiksů, bude na plátně Gambit antihrdina, muž na hraně mezi dobrem a zlem, který se s X-Meny nekamarádíčkuje každý den. Je to zloděj a zároveň gentleman s dobrým srdcem, namyšlený frajírek a také jižan, tedy rodák z New Orleans (Louisiana by měla hrát ve filmu roli). Gambit ovládá proudy čiré kinetické energie, ale také je zručný v boji muže proti muži, ve kterých využívá tyč bo.

Titulní obrázek je ilustrační.

Zdroje: Deadline, MTV

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest