Novinky na DVD a Blu-ray: Síť, Joe a Zakázané uvolnění

Novinky na DVD a Blu-ray: Síť, Joe a Zakázané uvolnění | Fandíme filmu
Od 22.10. se na domácí disky vypravili Sandra Bullock, Nicolas Cage nebo poslední Hřebejk.

Distributoři před Vánocemi pouští na trh domácího videa kvanta zajímavých DVD a Blu-ray, avšak minulý týden byl výběr přeci jen malinko méně nabitý. Z letošních novinek vycházejí aktuálně Zakázané uvolnění Jana Hřebejka a thriller Joe s Nicolasem Cageem. Katalogové tituly zastupuje Síť se Sandrou Bullock.

Síť

Ještě než Sandra Bullock sklouzla k romantickým komediím, startovala svou kariéru v nejrůznějších akčních filmech a thrillerech. Po Demolition Manovi a Nebezpečné rychlosti jsme ji v roce 1995 viděli v Síti, která tenkrát překrásně naivním způsobem dělala ze světa počítačů něco strašlivě cool. Sandra si ve filmu zahrála počítačovou odbornici, která začne rozkrývat velké hackerské spiknutí a následně jí zločinci prostřednictvím sítě změní celý její život a začnou ji pronásledovat. Film letos vychází na Blu-ray vůbec poprvé

Technické provedení

Film má k dispozici původní znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a české titulky a anglické titulky.

Bonusy

  • HBO speciál: „Uvnitř sítě“
  • Film o filmu „Síť od scénáře po plátno“

Síť Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Síť DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Klauni

Mezinárodní koprodukční drama Klauni je chváleno především za precizní režii (Viktor Tauš), nádhernou kameru (Milan Chadima) a skvělé herce (Oldřich Kaiser, Jiří Lábus ad.). O zápletce distributor prozrazuje následující: Na počátku kariéry vytvořili Oskar, Max a Viktor klaunskou skupinu Busters. Jejich klauniády představovaly ostrůvky svobody uprostřed nehybné bažiny rezignace v komunistickém režimu bývalého Československa. Pak se však mezi třemi klauny cosi vážného odehrálo. Jak se ukáže, národem milovaní klauni se mezi sebou nedokážou vystát. Nyní se Oskar vrací po třiceti letech z emigrace, aby v Praze uzavřel svoji uměleckou kariéru. Setkání s bývalými přáteli vede k nevyhnutelné vzájemné konfrontaci. Osud jim tak nabízí ještě jednu šanci, jak to naposledy pořádně roztočit. I po třiceti letech otázka zůstává stále stejná: Kdo se bude smát naposled? 

Technické provedení

Díky mezinárodní koprodukci je český film překvapivě kromě rodného jazyka k dispozici také ve francouzštině. Obě varianty jsou k dispozici v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 nebo DTS-HD Master Audio 2.0. Titulky jsou tu české pro neslyšící, anglické či francouzské. Disk je bez bonusů, před časem film vyšel také na DVD.

Klauni Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Klauni DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Joe

Nicolas Cage střídá jednu mizernou roli za druhou, v dramatu Joe si však po letech spravil reputaci. Zahrál si titulárního Joea, dřevorubce se špatnou pověstí, který však pod svá křídla vezme teenagera Garryho (Tye Sheridan), který se snaží uživit sebe, svou sestru a matku a ještě je všechny ochránit před útoky otce alkoholika. Joe měl už v minulosti problémy se zákonem a až bude mít Garry potíže příště, nezůstane to bez odezvy.

Technické provedení

Film u nás vychází na DVD, zvuk je k dispozici v původním znění i v českém dabingu, v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou na disku české, DVD je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu

 

Zakázané uvolnění

Nejnovější film Jana Hřebejka se nesnaží řešit nic převratného. Jedná se o nenápadnou komedii, ve které nevěsta, svědkyně a barmanka nad skleničkou debatují o tom, že porno zachraňuje manželství, a že občas vám nezbývá nic jiného, než nechat cizího chlapa, aby vám sahal na zadek. Pokud vám vidina podobným diskusí a dalších opileckých alotrií tří obyčejných holek připadá lákavá, je Zakázané uvolnění přesně pro vás.

Technické provedení

Film vychází na DVD, k dispozici je původní znění v mixu Dolby Digital 5.1, české a anglické titulky. Disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu | Recenze

Zakázané uvolnění DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Nákupem přes naše sponzorované odkazy neplatíte ani o korunu navíc, najdete si vždy nejlepší cenu na trhu a podporujete chod FandimeFilmu.cz.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest