Doctor Strange: 11 kandidátů na hlavní roli

Doctor Strange: 11 kandidátů na hlavní roli | Fandíme filmu
Casting jednoho z nejdůležitějších hrdinů marvelovské budoucnosti nebere konce.

Po tom, co Joaquin Phoenix začátkem října definitivně opustil jednání s Marvelem, muselo začít studio hledat představitele Doctora Strange znovu od nuly. I když, vlastně ne tak docela, protože jak sami uvidíte na následujících řádcích, opět se mluví o několika známých jménech, která už byla s chystanou komiksovkou v minulosti spojována.

Badass Digest nejprve zaslechl, že se studio „podívalo“ na Ewana McGregora, pak se ale začala vršit jména dalších herců. Podle The Hollywood Reporteru Marvel oslovil Ryana Goslinga, který je prý po letech poměrně netradičních projektů konečně připravený začít točit velkolepé blockbustery. Možná za to může neúspěch jeho režisérského debutu Lost River, po kterém by si herec rád vylepšil reputaci. Podle THR o roli také stále usilují Jared Leto (Klub poslední naděje) a Justin Theroux (seriál Leftovers), o kterých se mluvilo už před několika měsíci. Šušká se také opět o Ethanu Hawkeovi a nově také o Keanu Reevesovi.

Toho podle serveru The Wrap dostrkal do hledáčku Marvelu zájem fanoušků a filmových novinářů, kteří Reevesovi roli doporučují během rozhovorů k filmu John Wick. Reeves je opatrný. Doctora Strange nezná, musel by se seznámit se scénářem a není si příliš jistý, jestli by se mu chtělo do mnohaletého závazku. Na druhou stranu má žánrové filmy rád, komiksy taktéž a v minulosti už spolupracoval s režisérem Scottem Derricskonem, na filmu Den, kdy se zastavila Země. Deníku Toronto Sun Reeves řekl, že by případnou nabídku zvážil ale zatím nepřišla.

Takže kdo ví, nakolik můžeme věřit tomu, když The Wrap Reeves označil jako jednoho z předních kandidátů. Tím má být také Colin Farrell, který by mohl začít točit hned po dokončení druhé řady seriálu True Detective. Hodně by měl Marvel stát o Benedicta Cumberbatche, který by ale příští roku nemusel mít čas, kvůli natáčení další řady Sherlocka. The Wrap se také doslechl, že by Joaquin Phonenix možná přeci jen stále ještě mohl mít zájem, avšak vzápětí se přímo od jeho zástupců dozvěděl, že to tak určitě není. Podle Wrapu o roli usilují také Jared Leto, Justin Theroux a Oscar Isaac (V nitru Llewyna Davies, Star Wars VII).

Jako poslední se k castingu vyjádřil zpravodaj Variety, který potvrzuje, že o roli aktivně usiluje Jared Leto a naopak tvrdí, že o Oscara Isaaca se zajímá sám Marvel. Ten by měl stát také o Matthewa McCounaugheyho a Ethana Hawkea. O roli má usilovat ještě Jake Gyllenhaal (Zkrocená hora, Zodiak) a Variety zmiňuje i Ewana McGregora, ale u něj není zcela zřejmé, zda neodkazuje pouze na starší zprávu Badass Digestu.

Jak tedy sami můžete vidět, studio stále usiluje o velká jména (Cumberbatch, Gosling), ale nejčastěji se mluví o mužích, kteří o Doctora Strange sami bojují, především o Jaredu Letovi. Anebo nakonec roli dostane Keanu Reeves, jehož nominovali samotní fanoušci? Určitě dejte vědět, koho byste ze záplavy kandidátů vybrali vy. 

Zdroje: The Wrap, THR, Variety, Badass Diegest, Toronto Sun

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest