Indiana Jones 5 přeci jen v dohledu?

Indiana Jones 5 přeci jen v dohledu? | Fandíme filmu
Pátý Indy má být příštím projektem kameramana Janusze Kaminskiho. Dočkáme se tedy filmu dřív než za několik let?

Na Vimeu je (za poplatek) k vidění série dokumentů Advanced Filmmaking, ve které zkušení filmaři radí těm začínajícím s věcmi, které se na filmové škole neučí. Jedním z účastníků projektu je i dvorní kameraman režiséra Stevena Spielberga, Janusz Kaminski. Když dokumenty představoval čtenářům hollywoodský zpravodaj Variety, zmínil se při tom jen tak mimochodem, že příštím Kaminskiho projektem bude Indiana Jones 5. A teď babo raď.

Jde o pouhé tvrzení autora článku, který Kaminského spojení s pátým Indym mohl vidět třeba na IMDb a dál nad svým výrokem nepřemýšlel? Jedná se o informaci uvedenou v jednom z Advanced Filmmaking videí? (Jestli si někdo z vás videa zaplatí, určitě dejte vědět). Nebo rovnou o redaktorovu znalost zákulisních poměrů?

Z dřívější doby víme pouze to, že Harrison Ford o roli stále stojí, avšak podle vedení studia Disney máme dalšího Indyho čekat až za pár let, protože na něj momentálně produkční společnost LucasFilm nemá čas. Také Steven Spielberg, režisér všech dosavadních Jonesů, je momentálně značně vytížený. Do 16.10. 2015 má dostat do kin špionážní drama St. James Place a na 1.7. 2016 má naplánovanou premiéru pohádkový Obr Dobr. Stále také není úplně vyloučené, že se jednou Stevenovi podaří natočit dlouho připravovanou sci-fi Robopocalypse.

Naděje nicméně umírá jako poslední, takže pokud se na pátého Indyho těšíte, můžete doufat, že na aktuální informaci něco přeci jen bude... Popřípadě Indiana Jones 5 skutečně bude Januszovým příštím projektem, jen se jej jednoduše dočkáme až za řadu let. Kaminski si občas mezi filmy dopřeje i několikaletou pauzu a tohle by mohl být přesně ten případ. Naposledy se oscarový umělec podílel na Soudci s Robertem Downeym Jr. a Robertem Duvallem v hlavních rolích.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest