John Wick sklidil na Fantastic Festu skvělé ohlasy

John Wick sklidil na Fantastic Festu skvělé ohlasy | Fandíme filmu
V texaském městě Austin si odbyla premiéru akční novinka s Keanu Reevesem. Prý dělá čest akčnímu žánru a vůbec se máme na co těšit

Pokud jste náhodou minuli první trailer na nový film s Keanu Reevesem, tak to koukejte honem rychle napravit. Snímek si odbyl svojí premiéru na Fantastic Festu a podle následujících řádků se máme opravdu na co těšit. Obzvláště příznivci akce budou vrnět blahem.

John Wick se dá zařadit mezi moderní akční tituly posledních deseti let, které se snaží žánr někam posouvat a pozvedává jej o pár stupínků výš. Příběh neskrývá svou jednoduchost a nechává ve své plné kráse vyniknout výborně natočenou choreografii akčních a napínavých sekvencí. Ať už se jedná o přestřelky, pěstní souboje nebo honičky v autech. Reeves je tu sympaťák a badass zároveň a po celou dobu, co se snaží vystřílet skupinu gangsterů mu prý budeme fandit. Režiséři David Leitch a Chad Stahelski (dubloval Reevese v trilogii Matrix) svůj první celovečerní debut zvládli s přehledem a vědí, jak má našlapaná akce vypadat. Svůj podíl na vizuální působivosti filmu navíc obstarává ještě kamera, která násilné momenty zabírá ještě s větší intenzitou. Zkrátka to vypadá na dobrou akční zábavu. Na filmové hudbě se podílel Tyler Bates, který složil hudbu například k Watchmenům nebo k Sucker Punch. Tak a teď už jen doufat, že se nám bude John Wick líbit stejně, jako prvním divákům na premiéře. 

Zdroje: Rotten Tommatoes, Firstshowing, Joblo

John Wick

17.05.2019 | USA, Kanada, Čína
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest