Nový Punisher by mohl být na cestě

Nový Punisher by mohl být na cestě | Fandíme filmu
Režiséři Captaina Ameriky 2 naznačují, že se ve filmu mihnul a čeká jej vlastní film. Tropí si z nás pánové šprťouchlata?

Joe a Anthony Russo propagují DVD vydání Captain Ameriky 2 a tvrdí, že se ve filmu objevil Punisher. Na scéně se dvakrát objeví náklaďák s nápisem Penske. Jednou při scéně, ve které Nick Fury prchá autem před svými pronásledovateli, podruhé, když Agent Sitwell sletí ze střechy a žluté auto jej okamžitě srazí. Řidič náklaďáku si podle režisérů prý zaslouží vlastní krátký film (Marvel One-Shot), je vysoce trénovaný, všechno si dělá po svém, má plán a unikátní schopnosti. To podle některých fanoušků naprosto jednoznačně sedí na Punishera, na druhou stranu poznámku provázel smích, takže je docela dobře možné, že nešlo o žádný náznak, ale o prachobyčejný vtípek. Co vy na to? Uvítali byste Punishera ve filmovém Marvel Universe?

Punisher je válečný veterán, kterému vyvraždili celou rodinu a následně zasvětil svůj život likvidaci organizovaného zločinu. Nemá nadpřirozené síly, ale neustále cvičí, ovládá všechny zbraně a bojové techniky a každou akci do nejmenšího detailu plánuje, aby měl nad oponenty převahu. Hrdina se dočkal už tří filmových zpracování, kdy jej postupně hráli Dolph Lundgren, Thomas Jane a Ray Stevenson. Žádnému z dosavadních filmů se nepodařilo připravit dostatečně živnou půdu pro případné pokračování, a tak se práva vrátila Marvelu, který dle posledních oficiálních informací zvažuje, co s postavou udělat dál. Na závěr připomínáme neoficiální krátký film, ve kterém si roli zopakoval Thomas Jane.  

Zdroje: Coming Soon, CBM

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest