Warner si registroval čtyři filmové adresy

Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Warner si na internetu značkuje svoje území. Které filmy tím pádem můžeme z bohatého katalogu DC Comicsu očekávat jako první?

Jak už víme, Warner má komiksové filmy naplánované až do roku 2019. Jako první přijde na řadu Batman v Superman, ale jak to bude dál? Nejnovější krok studia naznačuje, že jako první by měli jít na řadu Shazam, Justice League, Wonder Woman a Aquaman. Warner si aktuálně registroval internetové domény JusticeLeagueFilm.com, ShazamMovie.com, WonderWomanTheMovie.com a AquamanMovie.com. Jistě, registrace adres ještě nemusí nutně nic znamenat, ale o všech čtyřech filmech se pravidelně mluví, takže zakoupení domén působí jako další potvrzení.

Přesně ta samá čtyři jména označil za nejbližší plán Warneru před časem The Hollywood Reporter a samostatně se o filmech také napovídá dost. Dwayne The Rock Johnson nemluví prakticky o ničem jiném než o tom, že bude hrát v Shazamovi jednu z hlavních rolí. Pořád nevíme, zda se zhostí úlohy stejnojmenného hrdiny nebo jeho protivníka Black Adama, ale Dwayne nám slíbil brzké oficiální oznámení, tak snad se dočkáme. U Justice League také není příliš co řešit. Prakticky s jistotou se jí dočkáme v roce 2017, scénář chystá Chris Terrio, zodpovědný už za přepisování Batman v Superman, a režii má na starosti Zack Snyder.

O Wonder Woman víme, že Gal Gadot podepsala smlouvu na tři filmy, a tak je očividné, že se mocná Amazonka má vedle BvS a Justice League dříve či později objevit také ve vlastní sólovce. Jason Momoa sice stále nemůže otevřeně přiznat, že hraje Aquamana, nicméně jej uvidíme už v Batman v Superman, následně v Justice League a k samostatnému filmu se píší dokonce hned dva samostatné scénáře! Zdá se tedy, že nejbližší budoucnost filmového DC Universa je pevně rozvržená a na samostatného Flashe, Green Lanterna, Batmana a dalšího Supermana si budeme muset ještě počkat.

Do galerie přidáváme několik čerstvých fotek z natáčení. Pro zajímavost se můžete podívat, jak si Henry Cavill musí rovnat své vlnité lokny, o něco zajímavější jsou však vlasy Jesseho Eisenberga, který hraje Lexe Luthora. Eisenberg má hlavu zakrytou šátkem, avšak zatím se nezdá, že by měl legendární padouch svou tradiční holou hlavu. Už dříve se mluvilo o tom, že by Lex mohl mít delší, neposednou kštici, buď blonďatou nebo zrzavou. Schovává Jesse právě také překvápko, nebo se produkce babkovským šátkem snaží pouze poplést všudypřítomné fotografy?

Eisenberg o své roli promluvil také v nedávném rozhovoru, kde přiznal, že nečte komiksy ani nesleduje komiksové filmy, nicméně ujišťuje fanoušky, že roli nevzal kvůli penězům nebo zviditelnění. Postava jej jednoduše zaujala. Po podepsání smlouvy začal studovat komiksy a starší filmy, nicméně aktuálního Lexe vybudoval společně se scenáristou Chrisem Terriem. Postava má mít propracovanou psyhologii a podle Eisenberga šlo o náročnou úlohu a skutečnou výzvu.

Zdroje: Techtimes, Henry Cavill News, CBM

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu Warner si registroval čtyři filmové adresy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest