Království nebeské: Chystá se ultimátní Blu-ray edice

Království nebeské: Chystá se ultimátní Blu-ray edice | Fandíme filmu
Do našich obchodů míří Blu-ray vydání historického opusu Ridleyho Scotta. Ve steelbooku, s bonusy a třemi různými sestřihy filmu.

Království nebeské vstoupilo do kin ve značně sestříhané verzi a nedočkalo se zrovna vřelého přijetí. Později měl Ridley Scott příležitost vydat film v původní, o 45 minut delší, podobě alespoň na DVD a Blu-ray a reakce byly tentokrát výrazně přívětivější. U nás byla doposud na Blu-ray k dostání pouze ošizená kinoverze, avšak už 29.10. půjde do prodeje dvojdisková edice v pohledném steelbooku, ve které režisérská varianta Království nebeského chybět nebude.

První disk nabídne hned tři různé sestřihy filmu. Ten promítaný v kinech, který má 145 minut. Dále režisérskou verzi Ridleyho Scotta, v délce 190 minut. Poslední verze je spíš takový malý bonus. Jedná se o režisérský sestřih v takové podobě, v jaké byl promítán na festivalech a vyšel na DVD. Před začátkem filmu několika slovy film uvede sám Scott, navazuje hudební předehra a další hudební pauza následuje zhruba v polovině filmu, kde byla na festivalech umístěna přestávka a na DVD končil první disk.

Na Blu-ray se všechny tři sestřihy vešly pouze na jeden disk, ten druhý je věnován čistě bonusům, kterých má být zhruba devět hodin. Kinoverze je opatřena českým dabingem Dolby Digital 5.1, ostatní verze jsou doplněny českými titulky. Původní zvuk je ve formátu DTS-HD Master Audio. V případě zájmu si ultimátní steelbook vydání můžete předobjednat už teď u našeho partnera Film-Game.cz, za cenu 538Kč.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest