Drákula: Neznámá legenda - Nový mezinárodní trailer

Drákula: Neznámá legenda - Nový mezinárodní trailer | Fandíme filmu
Za komančů si kvůli modré knížce sháněli branci papíry na hlavu. Luke Evans raději přijme nečisté síly, než aby syna poslal do turecké armády. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme nový plakát.

Premiéra nového Drákuly, s podtitulem Neznámý příběh, se přiblížila tiše, avšak rychle. Už zhruba za měsíc přivítáme legendárního upíra v českých i slovenských kinech, takže nová upoutávka není žádným překvapením. Opět nechybí válečné výjevy a trikové sekvence, ale vedle toho dává trailer důraz především na hrdinovu vazbu s rodinou a děsivou oběť, kterou je kvůli ní ochotný podstoupit. Uvidíme, jestli nakonec bude Luke Evans jen zakaboněný superhrdina, který si občas musí cucnout krve, anebo jej tvůrci postaví před nějaké skutečně výživné konflikty se zlem zakořeněným v jeho tělesné schráně.

Drákula: Neznámá legenda - Nový mezinárodní trailer

Hlavní hrdina, mladý panovník Vlad, se snaží zastavit nájezdy Osmanské říše, která se pokouší skrz jeho zemi vniknout do Evropy. Kromě skutečnosti, že jsou jeho vojska vystavena přesile nepřítele, má Vlad strach také o osud svého syna. Turkové totiž unášejí rumunské chlapce a nutí je sloužit v dětské armádě, na kterou má sám Vlad kruté vzpomínky. Aby zastavil postupujícího nepřítele, vydá se zoufalý panovník do transylvánských hor, které jsou podle pověstí prolezlé černou magií. Zde pak zaprodá svou duši a stane se upírem, což mu dá dost síly postavit se nepříteli. Režíruje Gary Shore, v hlavních rolích Luke Evans, Domonic Cooper a Sarah Gordon. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 16.10. 2014.

Zdroj plakátu: IMP Awards

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest