Yoga Hosers: Kevin Smith režíruje Johnnyho Deppa

Yoga Hosers: Kevin Smith režíruje Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Z komediálně hororového filmu Tusk se nakonec vyloupne hned celá trilogie. O čem bude dvojka? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme ještě tři další obrázky. Prvním z nich je nový plakát, na kterém vidíme Deppovu siluetu. Postava bude představena už ve filmu Tusk. Následuje fotka Justina Longa v roli učitele jógy v Yoga Hosers a nakonec přikládáme fotku režiséra Kevina Smithe, ve společnosti Harley Quinn Smith a Lily-Rose Melody Depp.

Původní článek: S novinkami okolo kanadské trilogie Kevina Smithe se od posledně roztrhl pytel. Tou největší je určitě obsazení Johnny Deppa do hlavní role filmu Yoga Hosers, který bude volně navazovat na události z Tusk.

Kromě Deppa se ve filmu objeví i dcery obou zmíněných pánů. Lily-Rose Melody Depp jako Colleen Collette a Harley Quinn Smith jako Colleen McKenzie. Ve filmu se obě dívky postaví proti starobylému zlu, které ohrožuje jejich středoškolskou párty. V boji jim pomůžou nejen hluboké znalosti jógy, ale i legendární lovec lidí Guy Lapointe (Johnny Depp). Vše se samozřejmě opět odehraje uprostřed kanadských lesů a podle všeho by se mělo vrátit celé herecké obsazení z prvního filmu. Malou roli si navíc střihne i Smithův kamarád Jason Mewes, fanouškům známý jako polovina týmu Jaye a Mlčenlivého Boba.

Kevin Smith tak ani po letech nezahálí a všem dokazuje, že zatímco ostatní točí milionové trháky, on si vystačí s malým rozpočtem, kanadskou divočinou… a Johnnym Deppem v hlavní roli. A jen bůh ví, co se na nás chystá ve třetím díle, který bude mít název Moose Jaws (Losí čelisti).

Ale nejen Kanadou živ je Kevin Smith. Na svém comicconovém panelu všechny dojal vyprávěním o účasti na natáčení nových Star Wars. Podle Smithe dřží J. J. Abrams slovo a vše co jde, je točeno bez digitálních efektů a zeleného pozadí. Na instagramu se Kevin vyjádřil, že jej návštěva dohnala až k slzám - viz galerie s novým plakátem. Na place jako by se přesunul do svého dětsví, kdy s otevřenou pusou sledoval imperiální křižníky nad Endorem. Největší dojem na něj prý ale udělal výlet do útrob lodi Millennium Falcon, postavené 1:1 přesně tak, jak jí bylo vidět v původní trilogii. O dalších novinkách ze světa kanadských mýtů vás hodláme pravidelně informovat.

Zdroje: The Guardian, THR, Kevin Smith Instagram

 

Galerie: 5

Yoga Hosers: Kevin Smith režíruje Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Yoga Hosers: Kevin Smith režíruje Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Yoga Hosers: Kevin Smith režíruje Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Yoga Hosers: Kevin Smith režíruje Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Yoga Hosers: Kevin Smith režíruje Johnnyho Deppa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest