400 Days: Klaustrofobická sci-fi míří do vesmíru

400 Days: Klaustrofobická sci-fi míří do vesmíru | Fandíme filmu
Čtyři astronauti podstupují dlouhotrvající simulaci, která má otestovat jejich psychiku v izolovaném prostředí. Jedná se ale opravdu o simulaci?

Uzavřené prostory bez možnosti je opustit, skupinkám lidí ve filmech příliš nesvědčí. A psychologický sci-fi thriller 400 Days bude zřejmě něco na ten způsob. Čtveřice astronautů v rámci výcviku je podrobena simulačnímu procesu, který má prozkoumat jejich počínání a duševní stav v odloučeném prostředí. Nálada posádky se však začne horšit poté, co ztratí veškeré spojení s okolním světem. Po rozhodnutí opustit simulátor lodi však dojdou ke zjištění, že tohle simulace až tak úplně není.    

Podle vlastního scénáře film natočil Matt Osterman, který před čtyřmi lety přišel s prvním celovečerákem Phasma Ex Machina (je znám i pod názvem Ghost from the Machine). Na place se sešli Brandon Routh (Superman se vrací), Caity Lotz (The Machine), Ben Feldman (Monstrum) nebo Dane Cook (Mr. Brooks). Premiéra je stanovena na rok 2015. Že by nás čekalo něco ve stylu Měsíce a The Divide? No, budeme se muset nechat překvapit.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest