Terminátor 5 definitivně odhalil svůj oficiální název

Terminátor 5 definitivně odhalil svůj oficiální název | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
...a je dost divný. K tomu logo a nová fotka.

Pátý Terminátor byl pro nás nějakou dobu prostě pátý Terminátor, pak se chvíli šaškovalo s členem (Terminator nebo The Terminator) a nakonec se na dlouhou dobu na internetu ustálil název Terminator: Genesis. Nicméně nakonec se film bude jmenovat Terminator: Genisys. Odhalil to sám Arnold Schwarzenegger, když děkoval štábu za úspěšné natáčení. Zároveň bylo spuštěno několik oficiálních sociálních profilů a logo filmu. Těžko soudit, zda má jméno nějaké opodstatnění nebo se jen nějaký dobrák rozhodl, že Genisys bude znít víc cool než Genesis. Pokud má být vodítkem zveřejněná fotografie, mohlo by se snad jednat o jméno nějaké filmové společnosti (sys - systems). Povšimněte si také Arnoldovy prostřílené bundy. Samotné logo filmu je hodně retro, jako by patřilo nějaké osmibitové videohře z osmdesátých let minulého století.

Pátého Terminátora (s neoficiálním podtitulem Genesis) točí Alan Taylor (Hra o trůny, Thor: Temný svět), scénář napsali Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. V roli Terminátora se vrací Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke (Hra o trůny) hraje Sarah Connor, Jason Clarke (Lawless, Zero Dark Thirty) hraje Johna Connora, Jai Courtney (Smrtonosná past 5, Divergence) hraje Kylea Reese, J.K. Simmons (Spider-Man 1-3, Juno) ztvární detektiva, který už léta sleduje podezřelé události v životě Sarah Connor, Dayo Okeniyi (Hunger Games) ztvární syna Milese Dysona, tvůrce Skynetu, a v blíže nespecifikované roli se objeví Byung-hun Lee (G.I. Joe 1 a 2, Red 2). Děj se bude odehrávat v několika časových rovinách a ve stylu filmu Návrat do budoucnosti 2 se bude vracet k událostem předchozích dílů. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 25.6. 2015.

Zdroje: Instagram, Twitter

Galerie: 2

Terminátor 5 definitivně odhalil svůj oficiální název | Fandíme filmu Terminátor 5 definitivně odhalil svůj oficiální název | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest