Krotitelé duchů: Místo trojky ženská varianta

Krotitelé duchů: Místo trojky ženská varianta | Fandíme filmu
Místo krotitelů duchů bychom se mohli dočkat krotitelek. Studio si také vyhlédlo nového režiséra.

Jenom u nás na webu si můžete číst novinky o chystaných Krotitelích duchů 3 už dva roky, aniž by se produkce jakkoliv výrazně pohnula kupředu. Poprvé se ale pokračování populární ságy chystalo už v roce 1990. Od té doby se projekt v různých variantách objevoval znovu a znovu, vše ale většinou ztroskotalo na špatném scénáři nebo nezájmu někoho z původních herců. Po nedávné smrti Harolda Ramise se zdá, že je celá značka opět o krok blíž restartování.

Krátce po Ramisově smrti od projektu odstoupil režisér Ivan Reitman, který natočil původní dva filmy a přesunul se do pozice producenta. Začalo hledání jeho náhrady a postupně byli s projektem spojování, Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) duo Lord-Miller (21 Jump Street, Lego Movie), nebo scenárista Max Landis (Kronika). Podle aktuálních zpráv vyjednává studio SonyPaulem Feigem, komediálním režisérem, který si dlouhá léta vedl velice dobře v televizi (Machři a šprti), ale skutečně žhavé zboží z něj v očích studií udělaly až úspěšné filmové komedie Ženy sobě a Drsňačky.

Proslýchá se, že pokud by Feig nabídku přijal, natočil by místo třetích Krotitelů duchů restart, ve kterém by se hlavních rolí chopily populární komediální herečky. I kdyby si však režisér se Sony plácnul, není jisté, kdy by se pustil do natáčení, protože má v současnosti rozdělanou celou řadu dalších projektů.

Co vy na to? Dokážou značce vdechnout nový život krotitelé v sukních?

Zdroje: Flickr, Variety, THR
Titulní obrázek je ilustrační

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest